【I/A】守望傳說 Guardian Tales (32) 免費五十抽活動又點

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
係既咩 早知抽返角色算
抽左150抽都唔中水劍 追到頹放棄左 , 無啦啦有免費抽活動 40抽就中哂武+角... 真係好講運氣... ( BTW免費抽機率硬係大D咁 , 上次送50抽果陣又係中到好野)

目前600抽左右 課咗幾千 老懷安慰
狐狸 海軍 水劍 飾物用咩好
咁多錢都唔進土坦專上5星
留比等緊暗坦來臨Gundum
其實依加抽武器角色都冇咩大分別
睇下你想追咩 母豬石就升上限+換碎 ,金屬就換專武
不過非洲人都係抽角色拎母豬石穩陣
一陣金屬換撚完又唔中自己想要個把又係抌春
留左300里程等佢一出就換 跟住抽佢把專
我都留咗300里程等換 不過我可能掉轉
會換把武 抽佢個人
想請問大佬,以AUTO 70進化石副本做目標,我應該先衝邊隻角色去到5星?
1)尤金連專
2)水劍連專
3)水軍(聽講水軍專PU會下星期出,目前留緊石抽,可以先當我有水軍專)

依家最令我難以選擇係,水軍好勁,但我冇實際既經驗,唔肯定水軍5星夠唔夠輸出刷70進化石副本,希望大佬幫幫手解答我難題
諗住把專抽唔中可以用魔法金屬再博一舖
單靠海軍輸出未必夠auto 70
三個隊員最好都高輸出
睇你刷咩屬 其實得一隻5星連專都幾難刷到70auto
海軍真心最萬用
輸出我覺得應該係水劍?
儲氣攻擊有D似土花
利申冇土花
3隻黎睇 得水劍有機會得
因為可以儲力到200% 單下過傷易D

我就尤金起手, 得佢1隻5星 刷緊水70,
但唔係AUTO, 要手動先可以3星
8500攻左右+皇女加攻
我應該會用咗魔法金屬先
先再睇吓抽唔抽
多謝3位,我試換個方法問。
尤金連專,水劍連專,海軍連專,我點分配資源先可以最快AUTO 光同水 70進化石副本?
唔好再叫佢做水軍啦 人地花名係海軍
搞到我以為玩緊pkm
海軍4星覺滿可以auto 火光70

水就難d啦 你3隻都冇克屬 就咁睇水劍有儲氣好似會高攻d

你有冇土妖/土拳/土狙?
就黎夠600個pvp獎牌,應該換加攻個飾物定加防好
海軍 已經打到光70
你要刷水70 應該得水劍大機會D
雖然我尤金都打得入但係好慢 好多時都係2星 我隻尤金係5星全覺 66LV ONLY
又中 易到
冇SOSAD
升土狙又要走去刷土屬進化石關 好煩
有土狙5星加海軍4星覺滿再加求其2隻就唔難auto70
我就係用土隊起家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞