【I/A】守望傳說 Guardian Tales (32) 免費五十抽活動又點

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
去到7X LVBOSS以上已經要講緊高突+ 0犯錯走位咁滯
砌岩chain D 隊友又可以堅持到完場唔死個傷害都會爭好多其實
咁下季可能走 密切留意下有無輕鬆玩又高排名少少公會收人先
而家個會好似4百幾 每日好似得幾條友打boss 咁
咁呢D早走早著 大家都一齊打 輸出低D唔緊要 但一半人以上係hea到入場都廢事既話點解唔去搵返D上進少少既會

分左三隻主力帶三隊60lv 隊員都有呢個數
最緊要真係唔好衰on9 死
其實好睇公會
你公會勁既 隻王都70 80lv
基本上你D60lv隊友好快死
想問 公會王quit會唔會食左次入場
我就分開3隊
每隊打到4X萬 (3隊既main都剋屬既話)
otherwise 9X萬 in total
每日第1次唔會
之後就會
入左會日日都係打自己果份無理過所有野
以為自己仲係freeride 緊但今日睇返原來都唔算新手輸出了
有時都會奇怪打足一日都無一隻boss 死
單隊一百萬好難
我土花土弓土狙土奶打水boss 9x萬
打呀伯得80萬
係拆左隻海軍出去打火boss夾埋先有1m
不過一切都係練度問題
練到3隊出嚟平均一隊50萬都150萬
所以d大佬級公會打得咁高傷除左突5
最重要係佢地3隊都好大力
學到野 thanks
有冇公會入
依加入嗰個都冇人打boss
妖精難打咩
我貪佢企定定硬食都唔會死人 打親都打佢
咁你少左幾個鎚,咖啡,晶片,搵前百公會入啦

有冇課pass?投資下d 2星,升下ai d裝
妖精易打
但多數人都係土隊水隊打妖精輸出無另外兩個boss 無咁多 毒蛇佬就次次打淨
妖精我入場就企係度射
得十字個下比佢推去左邊
手快打一次chain到2次
毒蛇難打但唔會閃黎閃去
所以你唔係拎普屬去打基本上食傷會食得好足
對比起打剋屬boss個傷害唔會差太遠
但難打係真心
一個失手cut唔到5連波就準備返出去反省下

我自問垃圾就打下水屬,用土花土弓呃下傷算
啱啱先發現原來我仲差4隻三星 5把專
就齊原三星啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞