突發!NVIDIA 發現 RTX 3080 / 3090 有設計問題需要回收!

382 回覆
189 Like 10 Dislike
Hk pcm真係領先全球wor呢段文
其實連普通玩家買左返黎都唔夠幾日, 張咭自動 boost 都出事,
點解班廠商竟然會試唔出 ...?
做testing 班友係咪活係平行時空
nr200p
冇彈就唔使搞
我估部份非公先會回收
我auto打機
同Render 一日2000mhz都無事
利申:3090 gaming oc
tuf 用左一日好正常
顯示卡 都有第一水問題

以前980ti 1080ti 2080ti都好似冇問題

下個幾代應該好多人唔敢買第一水
補充: 3080 TUF OC
2080ti花mon
因為唔用三叔ram
backup

會唔會成件事係個別一間廠話要回收,就吹到全線回收
咁大件事多數HK01會搶住報
出廠唔check問題
搞到回收
好似係美國係告得
姐係話用6 POSCAP啲廠: Zotac, Gigabyte, Colorful已經全部收得皮.好彩當初我訂購嘅係MSI,雖然唔夠公版,Asus好.
說話
記唔記N卡 driver nerf事件賠左幾多俾告果條友?
一早講咗唔駛騰

又俾葡萄友負皮

汽車回收都唔係全線回收,都要睇型號同批次

退一步計真係回收咁又點,有單有盛咪回囉

就算炒價入個堆,回收都可以等換貨架嘛?

再退多步輸晒咪個幾千蚊炒價

買得3080/3090個堆唔會為幾千蚊爬上IFC掛?

再講我真心唔信香港一間濕鳩嘢可以領先全球獨家報導

咪又係嘩眾取寵
唔多信, 最多信柒係晶片電路design, 咁samsung d 電話 Exynos CPU 用7nm ,8nm 製程,壞曬D s10, a51未?
400蚊見
Super冇咁多花moon
心水青香港人太易被人帶風向
暫時冇事
都係唔好講咁多 廢事燈到自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞