突發!NVIDIA 發現 RTX 3080 / 3090 有設計問題需要回收!

382 回覆
189 Like 10 Dislike
你兩個老野自己開個新post 嘈啦屌
Game 界先大事啫
人地成批成批出事嘅GeForce Mobility 都衹佔主流新聞極少篇章
吉田偷偷留下負評
佢真係好on9
我自係話佢P啫
冇係都要自認
佢真係好on9
我自係話佢P啫
係都要自認
NR200P 係就係一個特別好賣既ITX
其實長同闊 根本就係一個MATX TOWER箱矮版
邊隻matx case ~185cm 闊
Edward 舊同事
搞清楚先
EVGA firm咗佢張board用6粒POSCAP會出事
唔代表其他廠用6粒POSCAP就一定有事既
咁撚大張底板唔係淨係得GPU個底有零件
一把120mm fan, 唔怪得只買xx60
好彩冇買NVDA
LINK? PLS
上批都係咁啦
itx用家會唔會諗住換rtx 3000?
https://lih.kg/2192400
原來有張2.2 slot EVGA 3090 XC3 仲以為最少3槽位 真係 孤陋寡聞
就算用10CM 窄機箱係就係裝得落,不過冇銀....
驚鬼咩 開住oc mode都無事啦
我果兩個icon唔係笑你,只係想指出呢度有好多癲佬用itx箱塞張3090入去,真係要好有興趣好有閒錢先會咁做,佢哋真心痴線
而家我用緊隻ITX窄箱
就連一隻12CM一吋厚典型機箱風扇都裝唔落
考慮緊用3070
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞