突發!NVIDIA 發現 RTX 3080 / 3090 有設計問題需要回收!

382 回覆
189 Like 10 Dislike
我覺得似PCM吹大單野幫佢個page製造話題
直接將3080改名做3070S,退返餘額$ 唔使回收咁麻煩
就係知有問題先早d賣
小小搞笑
我唔明你想表達d咩wor
我只係想講外國硬件界無比香港高尚 一樣都可以係聽人9up玄學就信到足之後係到屌d廠 如果唔係上面個段英文係點黎 回應香港人?
然後你就講咩外國有機會 鬼唔知nvidia係美國公司咩
成班死但傻仔之前仲狗衝
咩黎
點呀,真定假
舊卡死咗 成個月都係用緊onboard
咁搞法係咪要等多半年先得
最驚都係要退錢咋 有得唔超用住先等一換一嘅話真係未撚驚過 就算降頻玩都勁2080Ti成倍啦
The RTX 3080 Launch has HUGE Issues... Here is a temporary solution.

https://www.youtube.com/watch?v=j5fuaHUk5Ww

據網站 Videocardz.com 報道,NVIDIA 官方暫時仍未就事件回應,Colorful 、EVGA 、Asus 均有回應,部分指當試版或初版 3080 生產後,已經發現問題及修改 6 POSCAP 設計。MSI 認為是驅動程式問題,Zotac 已知問題,及會將有問題顯卡更換。Gigabyte 和 Galax 則未有任何回應
等年頭intel 11 gen成套換,勁爽
吉狗之前話all in
班炒狗
7800有無興趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞