有無人斷聯又復合到既

162 回覆
5 Like 28 Dislike
當時點解分開嘅
拍得太耐
我同佢13歲就一齊, 拍左6年幾
到差唔多廿歲, 生活圈子/節奏愈黎愈唔同
我又偷食散餐, 佢又有個網戀老公
跟住就決定分開
一齊4年幾又係對方突然要分開冷靜
然後正式分開左一個月左右 話可以做朋友
不過越傾越淡
其實好明顯有人同佢發展緊
先會引發到分開 呢啲野如果你瞭解對方一定發覺到

我自己呢段時間反省左好多 係自己唔夠成熟同強硬
兩個人溝通相處無事係唔會俾人有機可乘
唔係將全部責任攬上身
不過 唔好盲目為對方著想
段關係都完左 你為佢著想佢都唔會care

諗清楚真係想為自己變好
到時佢返黎就另一個故事
共勉之
有冇絲打係主動提分手,但呢段日子都唔係過得好好? 有時我覺得要重新開始,你自己認為反省完可以再接觸,但其實可能對方都仲未反省到/仲處於療傷狀態/唔知自己點嘅情況,一方好急,但一方又急唔嚟,等待嘅日子真係好難捱,又或者其他對方只係未move on,而唔係想重新開始
我就係主動講散個個因為拍到好失望
但過左成年都未放左低到
因咩原因而失望?
對方有冇話會改善/挽回你?
你自己後來有冇想復合嘅諗法?
都係我好驚同需要佢個陣 佢講類似自己都驚所以幫我唔到咁既野走左去
無 斷左聯成年
可唔可以講多小小
咁其實你地關係本身冇去到咁差,係差信心姐

我覺得復合之後就嗰好驚,驚就唔好一齊,如果復合完再分手,如果係我,我會好好放低,因為已經第二次,試完唔得都冇計
斷咗差唔多半年 雖然只係朋友 但都想搵返佢
斷聯仲有冇對方social media果啲先 如果仲見到對方近況咁都唔算斷呀我已經斷到得番電話
佢搵返你你拒絕原因係咩? 唔夠愛? 覺得自己比唔到愛對方?
同過初戀男朋友一齊三個月
之後散左 大家各自都有另外一半
有一次機緣巧合大家傾翻計
而大家嗰陣都同另外一半感情都有問題
最後各自散嘅時候就一齊翻
計翻係3年後一齊翻 拍左4年半
半年前散左

不過成日覺得係你嘅 終究都係你
時間會證明一切
宜家心態隨緣
你哋有冇用塔羅占卜可唔可以復合
有玩youtube個d占卜個個都話有機搵番我 但斷聯左一年啦疫情咁耐都無問過我死得未
放心啦,男人講分手,女人抱回易好多
真,我都覺得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞