有無人斷聯又復合到既

162 回覆
5 Like 28 Dislike
Haha 好多謝你覆得咁詳細
佢話想做朋友喇 佢無block我任何野
都會睇我story 睇我msg
不過就唔會覆/hea 覆

但我覺得好難做番朋友
始終真係好愛 見到佢近況/hea 覆都會亂諗好多野

而家我都hide左佢ig 逼自己唔好禁入去睇

都分左兩個月喇 最近錄音想挽回多次 都係食左檸檬
咩契機可以係返埋一齊咁好
係大家對感情位有失望既位佢嬲我脾氣唔好 我嬲佢講完野又唔做 同埋有好幾次大事比唔到安全感我跟住有次事引發大家講分手 然後就無再搵過大家
輕鬆啦
因為都知得仲愛但要分手真係好痛...
呢個情況就真係要絕地重生咁
真係要完全唔好搵佢 睇下佢會唔會有日突然記起搵番你啦
由佢做下主動個位會好好多...

自己都唔好太傷心啦....
其實我一個月後搵返佢
我第一句 都唔知同佢講咩好
應該問佢 呢一個月你過成點呀
定係直接講 過左一個月啦 可唔可以出黎見面傾下
我覺得你真係可以問下佢諗成點 有咩決定(當然態度可以溫和d) 然後可以嘅就再道一次歉 大家傾下

唔好扮無事發生過咁 畢竟冷戰一個月都算係好大件事
同時都可以表現到呢一個月你有內疚過 有正視問題 唔係白過
其實我估你都係因為佢講完唔做先會脾氣唔好嘅姐
但係去到分手呢步都應該係雙方都無力再讓步 再繼續啦
如果真係係返埋一齊 或者都只會無限loop (?)
如果我話
「過左一個月啦 你好啲未啊 可唔可以傾下?」

我唔想問佢 可唔可以一齊返 可唔可以比機會我
因為唔想佢未討論就做決定
我覺得幾好啊 唔算chur 又唔會擺到自己太低
其實都真係好無力。。
如果個天比我再重遇一次

可惜沒如果
分左手7年,無講過嘢,復合左半年。
😱點契機一齊番
好驚有朝一日會搵返我
7年前算喺puppy love 大家都唔識拍拖,我都傷害左佢,之後就尷尬冇講過嘢,大家各自有自己嘅生活,各自成長變成唔同嘅人,過左6年後有一次同學聚會,本身唔知道佢喺到,去到先知,諗住個晚都喺尷尷尬尬㗎啦,點知玩玩下game,佢突然靜雞雞問我當初點解會分手,咁我思考完答番佢就當解番咁多年嘅心結,之後就有間中覆下大家嘅story,去到半年前大家單身左一段時間,咁機原巧合約左佢去街,之後重新俾佢吸引番,之後就追番佢。 其實嗰感覺似重新認識拍拖多過復合。btw今次一定會好好珍惜。
巴打 你一定要好好珍惜
點解近排咁多人開呢啲po

Btw我同bf 分開過半年左右,中間係完全0聯絡,我連佢fb, ig都del埋,都冇俾佢follow。
之後佢搵返我,冇耐就一齊返,唔會再分開
好幸福的感覺
幾多歲啦?
祝福你們
點解你唔畀佢科撈最後又接受返嘅
我係啲好決絕嘅人,我覺得分咗手冇乜必要做朋友,既然要斷就斷得乾淨啲。
佢之後搵我係WhatsApp搵我,大家講返晒問題同感受,亦有解決問題,大家又仲中意 就一齊返。

其實我係個d一定唔會同ex一齊返既人黎,但呢個世界原來真係有一個人會令你放唔低。
即係其實你一直仲鍾意佢,只係決定分手後不要拖泥帶水? 希望你哋幸福
算係啦,咁既然都分左手,緊係唔拖啦,對大家都唔好。

希望啦
當初邊個分手?咩原因分?
算係大家,主要原因係我覺得佢同我諗嘅嘢已經慢慢唔同,之後我有拎出嚟講,佢俾既答案係唔清唔楚,咁我就話不如你諗清楚自己想點先啦。
大致上係咁。
好幸福咁....當初因為乜嘢分手?
就黎20中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞