有無人斷聯又復合到既

162 回覆
5 Like 28 Dislike
我仲撐緊,真係唔易過
斷聯差唔多6年
聯絡返冇幾耐就一齊返, 年頭結埋婚
你依家分開左幾耐先?
我都係聯絡返冇耐一齊返,如無意外,下年會結
咩契機一齊番
就兩個月
點樣大事
咁快搵返人2個月可以變到點
我認為自己錯嘅問題已經得到正視,當然可能佢都觀察緊,又或者可能已經冇咗feel
不過我覺得係兩方面都要時間,就算我ok,對方未ok都唔得,我都只可以繼續喺等待期間繼續改善自己
之前一齊左半年
唔知咩原因分手 斷聯左5年
最近聯絡返 會傾電話 會出街
但係唔知佢心入面點諗

利申:分手唔關第三者事
都係我好驚同需要佢個陣 佢講類似自己都驚所以幫我唔到咁既野走左去
第一次留言:
一齊左半年 ,近排分開左 我地離離合合都好多次
好多時候我發對方脾氣 , 到今次分我先識來後悔
好想挽留,但對方都講到明做陌生人 唉係咪冇機 佢冇black 但佢都有睇下我動態
直接pm唔洗諗
絲打冇事啊嘛 之前咁sweet
斷咗成個禮拜 冇交淡過 , 唔知點開口, 佢講 分 個陣 我有留,佢話價值觀唔同 磨合咗甘多次都唔成功 ,佢話比我傷到冇晒感覺,兩個都痛苦 不如開對大家都好 ,唔通現架走去同人講話 我肯為你改 同步返價值觀
如果喺埋一齊,其中一方要改變自己嘅價值觀就即係證明你地唔夾
佢話我地之間最大問題係佢唔會因為我同其他異性朋友 私底下唔傾計 佢話佢分到朋友同女朋友 底缐 ,但我自己較為在意 佢同啲異性朋友傾得甘埋 , 不過現架講咩都冇用人地都moving on 左 得返我自己一個係到反思唔岩既位,當我知道自己唔岩既地方所有野都已經好遲,亦都唔敢再whatapps 找佢,變咗糾纏甘 ,心中想找佢但用咩身份去找 好矛盾
斷咗一個禮拜 之後做frd做咗一個月 最後復合返
一個星期咁快
女人嗌分手嘅回頭率,遠比男人嗌分手低
要好好珍惜呀...
哇屌一個月 真係辛9苦
真係愛點捨得唔搵你呀
但講真 如果一定要用斷聯冷靜方法嘅話,ching有無機會傾set短啲個期限 ,一個月喎,咩都淡啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞