菁英AD實況台 歡迎觀眾一齊玩

602 回覆
10 Like 19 Dislike
巴打可以add你?
巴打可以add你?

無問題!
成日心態爆炸
有冇咩方法

點爆法先
點睇燼而家嘅處境
物穿又冇以前咁勁
爆擊又冇其他adc 出王者劍咁快成形
點睇燼而家嘅處境
物穿又冇以前咁勁
爆擊又冇其他adc 出王者劍咁快成形

勝率好似係最低
留個名先
利申小弟台服2隻AC都係得金5(單雙)

加油呀!!!!!!!

main sup果雙好難上但係又好固執唔想靠其他路
都係打彈性玩下算

SUP都可以CARRY既
幫你隻AD拎完優勢 ROAM下其他路幫埋佢地拎優勢
不過都係好睇隊友

一係隻ad唔跟上 連簡簡單單開個大技收頭都唔肯
大佬阿你就咁poke都poke得死佢啦
一係就唔走位由得機械人捉 幫唔幫都係咁
搞到次次都上6跑線推中推上 ad放生算

台服D人真係唔用腦打機

轉左名又唔記得回添
喊出黎第一次玩無腦sona0/10/3
跟住仲有場娜米030 啲隊友由開波嘈到落尾兵都唔清 我行出啲又俾人秒
金牌仔都嘈呢啲 陰公
搞到再下一場玩返lux贏果時見到隱分跌到+24..

呢個星期狂玩電刀流娜米ad 發覺係ng場幾op
留個名先
利申小弟台服2隻AC都係得金5(單雙)

加油呀!!!!!!!

main sup果雙好難上但係又好固執唔想靠其他路
都係打彈性玩下算

SUP都可以CARRY既
幫你隻AD拎完優勢 ROAM下其他路幫埋佢地拎優勢
不過都係好睇隊友

一係隻ad唔跟上 連簡簡單單開個大技收頭都唔肯
大佬阿你就咁poke都poke得死佢啦
一係就唔走位由得機械人捉 幫唔幫都係咁
搞到次次都上6跑線推中推上 ad放生算

台服D人真係唔用腦打機

轉左名又唔記得回添
喊出黎第一次玩無腦sona0/10/3
跟住仲有場娜米030 啲隊友由開波嘈到落尾兵都唔清 我行出啲又俾人秒
金牌仔都嘈呢啲 陰公
搞到再下一場玩返lux贏果時見到隱分跌到+24..

呢個星期狂玩電刀流娜米ad 發覺係ng場幾op

娜米AD?
????
靚仔黎
靚仔黎

...唔係真事呀嘛
Carry me
Carry me

咩RK?
S2 打過10場
銀5
S2 打過10場
銀5

宜家S7啦WO
S2 打過10場
銀5

宜家S7啦WO

你明啦咁
Ad表示:oh they have a Zed, and I'm 0/10
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞