菁英AD實況台 歡迎觀眾一齊玩

602 回覆
10 Like 19 Dislike
你id係咩
玩Ez係咪好難爬分?

好難爬 成日全場最高damage最多錢都要輸

隊友問題就真係無得搞.,,
幫下個婆汁橙啦唯有

又連輸
場場20mins 輸10幾 個頭 幾座塔 點玩
仲要20mins 經濟領先對面ad

連輸就要停一停手
真係唔到你唔信

啱啊, 我連輸咗差唔多20鋪, 終於由鑽5 60幾分趺到落白金4
運氣真係好重要
台主單雙bo5可唔可以carry我
你id係咩

有好多個
玩Ez係咪好難爬分?

幫下個婆汁橙啦唯有

又連輸

連輸就要停一停手
真係唔到你唔信

啱啊, 我連輸咗差唔多20鋪, 終於由鑽5 60幾分趺到落白金4
運氣真係好重要

連輸20..?有D誇張
台主單雙bo5可唔可以carry我

你咩牌位/?
玩Ez係咪好難爬分?

幫下個婆汁橙啦唯有

又連輸

連輸就要停一停手
真係唔到你唔信

運氣真係好重要

連輸20..?有D誇張

由贏多過輸40幾場 --> 一路輸到得返10幾場
中間唔係冇贏過嘅, 輸7~8場贏1~2場咁
次次睇返都係JG/TOP比人打爆, 玩到無癮
玩Ez係咪好難爬分?

幫下個婆汁橙啦唯有

又連輸

連輸就要停一停手
真係唔到你唔信

運氣真係好重要

連輸20..?有D誇張

由贏多過輸40幾場 --> 一路輸到得返10幾場
中間唔係冇贏過嘅, 輸7~8場贏1~2場咁
次次睇返都係JG/TOP比人打爆, 玩到無癮

台服真係比狗玩
好嬲呀!!!!!
金牌場汎得2個頭死9次不如唔好玩
我諗住多啲控場好啲點知都係冇用
以為上到呢個位可以安心玩sup唔洗咁辛苦做jg啦點知
好嬲呀!!!!!

金牌真係要玩mid jg帶風向
玩SUP排到D唔識玩既AD真係等輸
樓豬覺得 一樣係rush王者劍 solo q玩艾希定法洛士勁啲
樓豬覺得 一樣係rush王者劍 solo q玩艾希定法洛士勁啲

我鍾意玩艾希, 所以覺得艾希
好嬲呀!!!!!

真係金銀銅一家親..............
好嬲呀!!!!!

真係金銀銅一家親..............

白金鑽石都係
想問AD逆風時應該點做 假設其他隊友輸對線
想問AD逆風時應該點做 假設其他隊友輸對線

盡FARM先
如果打會戰就要後D入場,等你D隊友食下技再入場(假設成隊你最肥)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞