菁英AD實況台 歡迎觀眾一齊玩

602 回覆
10 Like 19 Dislike
ad可以點樣拖後期
打rk成日20mins 經濟lead對面ad 就算被住爆輸人頭
twitch xayra jinx點樣先可以玩得好
差呢3隻ad就full pool

無得話點拖架WO
如果對面係刺客肥/坦肥 你打佢地唔入 而你D隊友爆炸=個場已經7,8成輸左
你覺得自己玩呢3隻差咁D咩先? 唔識輸出? 走位? 定咩?
其實玩AD都係大同小異 分別一定有 但唔多

唔太識搵個空間 同埋唔識點對線拎優勢
呢3隻黎緊呢2個patch都好強勢
好想快d上到手爬分

打 sup啦你
鑽石sup
最近越玩越差
唔知點解發現自己打線好保守
同親我排既ad 都輸線
但又唔知輸咩
我一路以黎都係輸線但會戰打得唔錯既人黎
對線可以點改善?

玩咩SUP多?

karma lulu 都輸

宜家META SUP唔係呢2隻了
勝率都低左好多
打緊頭十彈性,MAIN JG,打單雙成日都輸...
就算幾肥都會輸

隊友唔識玩
點帶風向都係無用...盡量拎多D資源
去到中期應有點做,下路外塔爆左應該要點做
繼續farm定抱團?次次去親中後期就好迷茫
唔知點做好
求指教

你係AD?
拎地圖資源
通常都係GROUP 之後搵機會開戰
或者同隊友溝通好哂再各自去FARM

我係ad,如果我地眼位唔夠會變得好保守,人地有機會拎龍,推得太前又驚比人捉
單排好難溝通

眼位唔夠? SUP係咪插D眼位唔夠好?
我通常都會帶一隻紅眼出門 (如果夠錢)
打 ng 見到有人叫kasper係咪樓主黎

18歲高富帥KASPAR?
上咗白金一,主sup副ad/上
希望月底前沖到鑽

加油呀
今季真係唔拎得汎出黎
唔知點解對面一見到汎呢就4,5個一齊黎下路
今季真係連AD都唔敢玩
凱特琳玩中路 血鬼 雷玟呢啲間中CARRY下 就算

我好鍾意玩汎

我都係
其實都係睇對面咩陣容
頭3PICK汎 會好易比人COUNTER
ad可以點樣拖後期
打rk成日20mins 經濟lead對面ad 就算被住爆輸人頭
twitch xayra jinx點樣先可以玩得好
差呢3隻ad就full pool

無得話點拖架WO
如果對面係刺客肥/坦肥 你打佢地唔入 而你D隊友爆炸=個場已經7,8成輸左
你覺得自己玩呢3隻差咁D咩先? 唔識輸出? 走位? 定咩?
其實玩AD都係大同小異 分別一定有 但唔多

唔太識搵個空間 同埋唔識點對線拎優勢
呢3隻黎緊呢2個patch都好強勢
好想快d上到手爬分

打 sup啦你

走啦 肥仔 返去EDG幫廠長含啦

大家都係隊友

巴打 我加左你 唔見你on

巴打 我加左你 唔見你on

叫咩名>???
今季真係唔拎得汎出黎
唔知點解對面一見到汎呢就4,5個一齊黎下路
今季真係連AD都唔敢玩
凱特琳玩中路 血鬼 雷玟呢啲間中CARRY下 就算

我好鍾意玩汎

我都係
其實都係睇對面咩陣容
頭3PICK汎 會好易比人COUNTER

對面pick隻caitlyn加牛就玩撚完

add me lol mata
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞