菁英AD實況台 歡迎觀眾一齊玩

602 回覆
10 Like 19 Dislike
請教下 覺唔覺ad單排最難carry?感覺上比其他位更依賴隊友

玩ad一星期就白金5上左鑽5今季挑戰上菁英

勁野勁野

呢個版ad其實都幾弱 要穩定上分最好搵隻好高保護能力既sup例如lulu 卡碼 或者布朗姆

可以將你既容錯率提高好多
唔比推呀屌
Main sup 一個月由銀2升咗上鑽5 然後成個星期輸咗十幾場贏過咁濟 就嚟又跌返落白金啦

連輸就要停一停手
請教下 覺唔覺ad單排最難carry?感覺上比其他位更依賴隊友

玩ad一星期就白金5上左鑽5今季挑戰上菁英

勁野勁野

呢個版ad其實都幾弱 要穩定上分最好搵隻好高保護能力既sup例如lulu 卡碼 或者布朗姆

可以將你既容錯率提高好多

幾個版AD都好弱
lm
Main sup 一個月由銀2升咗上鑽5 然後成個星期輸咗十幾場贏過咁濟 就嚟又跌返落白金啦

連輸就要停一停手

要忍手了

連輸就要停一停手

要忍手了

宜家會提?

連輸就要停一停手

要忍手了

宜家會提?

我都唔知, 第一次見, 以前都未試過面臨趺牌危機
巴打真心求教 而家鑽五40幾分到 main開燼同路西恩兩隻ad 上到黎之後都係用開路西恩 但漸漸感覺到樽頸位 如果想精通lucian同用佢打上去應該有咩要注意?
巴打真心求教 而家鑽五40幾分到 main開燼同路西恩兩隻ad 上到黎之後都係用開路西恩 但漸漸感覺到樽頸位 如果想精通lucian同用佢打上去應該有咩要注意?

樽頸位意思係大家實力好似差唔多 開始feel到難去打出突破口
樓豬有冇玩過日服 覺得啲水平如何

連輸就要停一停手

要忍手了

宜家會提?

再輸幾場會變左紅色
紅色之後輸兩場就會跌白金一

原來會變紅色
暫時仲未變過
Thanks

樽頸位意思係大家實力好似差唔多 開始feel到難去打出突破口

咁你覺得同鑽5 D人打難唔難打?
樓豬有冇玩過日服 覺得啲水平如何

無玩過呀

連輸就要停一停手

要忍手了

宜家會提?

再輸幾場會變左紅色
紅色之後輸兩場就會跌白金一

原來會變紅色
暫時仲未變過
Thanks

長知識了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞