菁英AD實況台 歡迎觀眾一齊玩

602 回覆
10 Like 19 Dislike

巴打得閒可唔可以教下我打ad/一齊玩
我都係main ad 但成日唔知自己有咩位做得唔好
我ad main vayne同路西恩
去到中期應有點做,下路外塔爆左應該要點做
繼續farm定抱團?次次去親中後期就好迷茫
唔知點做好
求指教

得閒可以一齊玩下 幫你睇睇
唔知點做好
求指教

你係AD?
拎地圖資源
通常都係GROUP 之後搵機會開戰
或者同隊友溝通好哂再各自去FARM

好呀
你id係咩呀 我番屋企add你啦

好呀
你id係咩呀 我番屋企add你啦

18歲高富帥KASPAR
鑽石sup
最近越玩越差
唔知點解發現自己打線好保守
同親我排既ad 都輸線
但又唔知輸咩
我一路以黎都係輸線但會戰打得唔錯既人黎
對線可以點改善?

玩咩SUP多?

karma lulu 都輸
打緊頭十彈性,MAIN JG,打單雙成日都輸...
就算幾肥都會輸
唔知點做好
求指教

你係AD?
拎地圖資源
通常都係GROUP 之後搵機會開戰
或者同隊友溝通好哂再各自去FARM

我係ad,如果我地眼位唔夠會變得好保守,人地有機會拎龍,推得太前又驚比人捉
單排好難溝通
打 ng 見到有人叫kasper係咪樓主黎
今季真係唔拎得汎出黎
唔知點解對面一見到汎呢就4,5個一齊黎下路
今季真係連AD都唔敢玩
凱特琳玩中路 血鬼 雷玟呢啲間中CARRY下 就算
今季真係唔拎得汎出黎
今季真係連AD都唔敢玩

我好鍾意玩汎
今季真係唔拎得汎出黎
今季真係連AD都唔敢玩

我好鍾意玩汎

我都好鍾意
不過係拎黎玩top同jg (被打

最近又返返去原點玩sup
想瘋狂玩lux幫佢上廿萬專精分
上咗白金一,主sup副ad/上
希望月底前沖到鑽
ad可以點樣拖後期
打rk成日20mins 經濟lead對面ad 就算被住爆輸人頭
twitch xayra jinx點樣先可以玩得好
差呢3隻ad就full pool

無得話點拖架WO
如果對面係刺客肥/坦肥 你打佢地唔入 而你D隊友爆炸=個場已經7,8成輸左
你覺得自己玩呢3隻差咁D咩先? 唔識輸出? 走位? 定咩?
其實玩AD都係大同小異 分別一定有 但唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞