[購物成癮列物浦]車路士 對 利物浦 11

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
泰亞高不嬲勁啲
拉芬拿有技術但球商差好遠
加上拉芬拿仲多傷過佢大佬
https://youtu.be/fQO7LscYUQc
其實幾warm 到最尾都唱返佢首歌
買波衫
Slow
利子道歉未
呢隊閪波唔係有高普真係乜都唔係

【蒂亞戈和利物浦的結合:一切的起源與發生】

今年六月,蒂亞戈(Thiago Alcantara)正準備和拜仁簽下一份周薪約23萬英鎊的新合約,包括球員本人和拜仁都這麼認為。

直到來自利物浦的興趣出現...

當蒂亞戈和其團隊發現,來自利物浦的興趣如此強烈,他確信自己在幾個月後必定成為利物浦的球員。

克洛普(Jurgen Klopp)和蒂亞戈的交談非常正向,兩人對彼此的傾慕是濃烈的。但蒂亞戈必須保持耐心,他在隨著拜仁拿下歐冠後,再次回到球隊的季前訓練營,儘管他早已在上賽季末和隊友道別。

克洛普認為,蒂亞戈是他看過最「全面」的中場球員、是「完全體」,他把蒂亞戈視為球隊陣容「畫龍點睛」之筆,所以克洛普向俱樂部高層表達強烈的意向,希望球隊盡全力簽下這位頂級球員,而俱樂部主席 Mike Gordon 和體育總監 Michael Edwards 決定支持克洛普的判斷。拜仁希望交易能在德甲開季前完成,因此這筆轉會案在本週一開啟談判後,能在五天內順利完成。

利物浦在週四派出醫療組前往慕尼黑進行體檢,隨後蒂亞戈與利物浦簽合約價值周薪20萬英鎊的四年合約。
呢兩個已經算好啦 起碼細佬都係西甲踢到 同埋佢技術都唔太差 除左佢地同夏薩特兄弟 而加仲有邊pair兄弟係一齊踢緊五大
黎到仲要減人工
利應該係bonus高 basic salary低
當年泰亞高唔離開巴塞依家分分鐘同佢細佬一樣
Sarr was understood to be #LFC’s main attacking target. However, after initial discussions with Watford this week, it soon became clear that the price tag and the payment structure would be prohibitive.
或者好似Arthur 咁比人賣走
打fifa以為果個只係同名 唔係兄弟又係好大隻好快
比人通櫃了
睇到王子篇文 被自己愛嘅人討厭嘅感覺 好心酸

咁多年之後好彩最後都釋懷到 如果唔係就一世遺憾
sarr勁在D咩..睇球王片都覺得普通
兩人對彼此的傾慕是濃烈的。
爆發力,其他未開竅
歐聯贏曬車熱啦
即食一定係jota好d
jota o dem 同sarr
俾我都揀jota....
喺利市打工真係靠份愛頂住
又冇野玩又低人工過同聯賽嘅大會
應該會似法比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞