[購物成癮列物浦]車路士 對 利物浦 11

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
According to a report in The Mirror, as well as claims from Turkish journalist Ekrem Konur, there are up to four clubs interested in Divock Origi.

Newcastle, Brighton and Fulham are said to be interested in the Reds’ forward, along with Turkish side Fenerbahce.

Fenerbahce are said to have made the first move with Turkish club allegedly looking at a loan move with an obligation to buy.

The Reds are reportedly happy to let him go on loan with an obligation to buy for £14m.
s7 =/= t9
當年真係屌到佢落地獄咁制
季中去車 緊係俾人屌到仆街啦
包皮你就唔好諗啦 佢份糧fsg唔會出到 咁大期望下年轉會你又要預左屌足成個夏天 反而辛祖你可以ff下既 不過要建基於前邊三個有人走既情況下
都唔知嘈黎做乜Timo去軌已成定局
J下牙膏 J下Jota 再傾下黎緊陣容咪幾好
大家諗下當年係邊個抹黑佢?
我地skip咗好多年啦
我掉晒佢啲海報
當時真係太年輕了

成隊波都沉沒緊 賣走沙比 炒肥賓 賣埋馬斯
學臣做領隊 球會仲要負債賣緊盤
根本無前途可言 係人都想走
個場慈善賽我係anfield 本身都好撚憎佢
但見返佢同so9就覺得應該要放下了
個場我仲要坐kop 佢係咁另轉頭多謝我地
F字頭
點解買jota 唔買Adama Traoré?
時間問題啫
好耐無見過軒刃
下季我都幾肯定會賣走前面三個是但一個 可以賣走曬交屁水貨都唔出奇 一個去巴塞 一個去巴黎
班股東走入嚟踩場洗地
本身大部分利子都講緊今季唔反FSG住
可能係Damien Comolli 當年嘅Director of Football
不嬲真利 YNWA紋身
嗰陣都冇眼睇利啦 乜人都走咁濟 等重建
何況係軌都打得唔好
傷左點軒刃
係當年個sporting director
真係情感行先 完全無理性去睇成件事
Kabak好似麻麻地喎
貴30m
佢好似講過係呢條友
咪又係配合黨報嚟做propaganda洗白自己管理不善囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞