[購物成癮列物浦]車路士 對 利物浦 11

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
佢走嗰刻 我喊撚左出嚟
不過到而家我都係唔理解點解佢要咁講 真係好hurt
Torres: I'm an Atletico fan, I never kissed the Liverpool badge
你要compare with F3頂中堅同估尾數
我反而對佢無乜嘢,有啲同情佢添,當年嗰隊垃圾利真係好恐怖
上場廢到1個點
係咪仲要串利
我幾鍾意佢 好撚勤力
無記錯嘅話 佢當初加盟利就係想贏歐聯 佢實現唔到 梗係走去第間球會架
我都覺 因為佢地個年紀再唔賣就只會越來越平 fsg係套現呢方面唔係傻仔 但我都唔會諗到會有包皮黎頂 佢份人工我諗減一半fsg都接受唔到
你唔講都唔記得
仲要係走咗之後幾日
上年無啦啦串鳩利
自己隊波排緊邊都唔知
Richarlison — “Yes he is a great defender but I’ve already dribbled past him. For me there are better defenders.”
rivals梗係串嚟串去架啦 咁都好講

人地叫道歉呀
咁我寧願f3客串中堅
應該係嬲得滯 火遮眼
耶子係獌又唔簽
BR係利又唔簽
我即刻放走佢件衫
當時仲細真係接受唔到 成晚無訓等天光
嗰時杜格利殊時期 蘇7加盟 諗住同佢打雙前鋒
搞到蘇7一個人撐起成隊波
Cls未踢已經開到11個post
關乜鳩事 你估場場衝足90分鐘咩
而家問題係領先緊唔識踢
冇人識控制節奏 俾對面打返起
"I never kissed the Liverpool badge. Never. No. No. I never did. I see some players doing that one week after joining a club, but the romanticism in football has gone. It's different now. People are coming and leaving." The shirt is a uniform not a skin.

好記得個時高登利post 發晒癲
淨係覺得佢好撚自大
威左一排就當自己巴西神鋒咁
正啦睇到果場 咁多星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞