[購物成癮列物浦]車路士 對 利物浦 11

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
D盃仔同英超亞洲挑戰盃有咩分別.
分分鐘獎金仲少

阿仙奴獲得上季的英足盃,一共獲得360萬鎊(3,600萬港元),不過來季的冠軍將只可以獲得180萬鎊(約1,800萬港元)。 至於上季的亞軍車路士,假如下季再獲亞軍的話,獎金將只有90萬鎊(約900萬港元)。
老母係必然正選
如果仲係隊
廢中至愛
贏FA cup係榮譽多過利益

詳情參考 睇Netflix - The English Game
老母就算數啦,唔續約就賣
訓左個晏教又一個post+10頁
老母唔續約就賣,執返15m都好
得15m寧願留黎打多年
老母一個可以踢哂中堅 防中 攻中 兩翼 假9
聯賽盃應該真係流啦掛
不過又多得個聯賽盃利先唔洗十年冇盃
無左15m,下次買人又要賣人籌番條數
League Cup

Adrian
Williams Gomez Koumetio Tsimikas
Jones Milner Keita
Shaqiri Minamino Jota
Werner接受記者Raphael Honigstein訪問時親口證實係佢揀車路士, 並唔係利物浦唔想買/冇出價: "Not because there was anything wrong with Liverpool. But at Chelsea, the whole package was a better fit for me." 佢另外佢話除左錢原因外(相信車人工高少少)亦有讚Lampard個足球理念

到底佢係真定係比面利就唔知啦
jota黎埋,如果賣老母換到件中堅真係諗得過
無乜消息?
Jota John左未
Wilson 力子 沙短 布包皮 古積
如果只可留一個
大家點揀
沙短
唔洗諗
硬膠鷹
咪撚share佢d野上黎啦
老母防中
情感上想留力子
FSG 講錢 + 踢FA CUP 有球員受傷就唔抵
悶到抽筋
睇完Beatles同去LiverpoolOne鳩hea完已經差唔多走得
London完全係2個世界
2016年
布包皮
其實渣車去獌市叫雞都得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞