[購物成癮列物浦]車路士 對 利物浦 11

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
5050嘅
尾期好明顯 有一半係佢想買一半係tc買
頂佢個肺
個陣mon住轉會真係好傷心
其實邊個fb gp 有咁多咁on9既留言
你都幾風趣
呢條on9好似44m
4.4m都比多佢
真心咁都屈到落佢到 呢鑊我就真係撐佢 個時既利點睇都唔似會買到泰亞高呢個級數 佢有得簡冇可能會選擇要後邊個班啦
又係賀芬咸巴西前鋒
之前仲諗會幾有料
波衫都掉埋
件alonso仲留住
羅渣士唔係一條濕鳩黎
我都係
唔係佢唔會開始睇波
鏡報
完。
濕鳩黎
初頭吸lock幾有用 連帶辛麥斯文同阿米朗都踢起埋
之後知道無料扮四條後d人都唔mark佢了
Jota, the 23-year-old Portugal international, is set to undergo a medical today with an initial fee of £41 million agreed, which would rise by £4 million depending upon appearances and success at Liverpool, reports @_pauljoyce #LFC #WWFC
夏好似有70m解約金
賣左文沙一定夠錢
不過fsg肯買 人地都唔肯嚟
點解Thiago同Rafinha 成就會差咁遠
Sky Sports報道,成功簽入艾簡達拿後,利物浦同狼隊達成協議,以45M英鎊購入23歲前鋒祖達!利物浦並將向狼隊以10M賣出後衛Hoever。
.
有球迷問點解利物浦45M買祖達,但就放棄以48M買雲拿?答案係雲拿48M係解約條款,利物浦要一炮過俾,祖達就有得分期付款,預計第一季只需付出4-5M。
其實點解唔借jovic
45m jota有啲貴 難成才成到擔大旗既球員
希望打得起
屌自己都有購物成癮
點算好
能力掛我估,雖然係親兄弟
阿Q啲諗可能好似mane咁呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞