黃鴻升(小鬼)— 紀錄每個人口中的你(3)

1001 回覆
84 Like 9 Dislike
同步左
原來上面已經PO過
你講既野 其實幾乎係必然既事
玩很大有佢係到 好多人都覺得好睇左 肯繼續做落去終有一日都會有金鐘獎
憲哥都預左捧起佢同kid 要佢地接班 假如憲哥退休
佢同kid地位都會再提升
依家一切都成為泡影 唉
個陣睇霹靂MIT識佢 之後開始聽下佢啲歌
雖然唔係好迷佢 唔知點解呢幾日係咁睇佢啲報道
睇左小小追思會個live 睇到鬼鬼講野我都喊
佢咁錫佢爸爸 互相紋樣係大家身上 又搞畫展Dear papa
希望佢爸爸唔好咁大壓力 好好生活
鬼哥 RIP
70星友淚別!小鬼黃鴻升人緣太好 靈堂第一天爆滿「永遠記得他的好」

小鬼女友峮峮一早近9點就赴靈堂,在靈堂待一整天,最後才在眾人攙扶下離去,而和小鬼私交甚篤的KID十分悲痛,至今無法發言,其他包括「初戀女友」楊丞琳、「華岡同學」許瑋甯、鬼鬼、李佳穎、張鈞甯、林熙蕾、賈靜雯、修杰楷、衛斯理、朱芯儀、坤達、柯佳嬿、歐漢聲、李李仁、曹格、李易、六月、楊銘威、方志友、楊祐寧、王陽明、溫昇豪、Junior、路嘉怡、湯宗霖、鄭元暢、小甜甜、曾國城、愛紗、陳大天、黃小柔、愛紗、丫頭、邵翔、小蠻、小禎、佩甄、陳漢典、張棋惠、威廉、阿緯、鼓鼓、阿虎、大飛、八三夭樂團、「五堅情」陳零九、邱鋒澤、黃偉晉、賴晏駒、婁峻碩、「頑童」瘦子、小春、大淵等,約70多位星友,都趕來送最後一程。

https://star.ettoday.net/news/1812577?redirect=1

10:00中視就播玩很大
雖然一路睇會爆喊
但唔想等星期一
點先睇到
開始了
上面有LINK 要VPN
好lag
見到佢爸爸對記者講多謝嗰度又喊 發現自己個仔已經走咗,白頭人送黑頭人,安排咁多嘢又要比記者一路chur住,好心up。好想同黃爸爸講保重 過咗呢幾日忙完,會有幾空虛難受。
黃鴻升(小鬼)— 紀錄每個人口中的你(4)
https://lih.kg/2209272

開定先 開始直播了
整合咗少少鬼哥嘅資料 同埋之前大家推介過嘅歌
非專業鬼迷 想大家可以方便啲睇 可以再俾啲意見之後可以加啲咩 等更多人了解到佢嘅好
一開始就掉催淚彈
睇緊玩很大直播了
大家好勇敢 我仲未敢睇玩很大
唔敢睇+1
有咩vpn推介
平時冇睇開直播
除左新聞 其他片都唔敢睇住

呢幾日忙 未有時間諗咁多野
忙完之後先係最難過
無野忙個陣最難受之前由細湊到我大嘅屋企人走咗。
番工係好正常,只係每日收工果程車不斷喊
諗起佢有次開演唱會做訪問,提到ig cm係多,但個個都話我嚟唔到,莫名其妙。(記者:嗰日可能係好日呢)我不管,搞不好係最後一個演唱會,誰知道。
你哋有冇ptt ac?如果有可以留言跟住個樓主禮拜一拎去靈堂
利申:留咗
https://www.ptt.cc/bbs/TW_Entertain/M.1600498068.A.F5E.html
睇緊了 thanks
無account啱啱search咗而家除咗有ntu email都冇得新申請住
Me too
見到鬼哥好精神咁跑緊 好唔真實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞