黃鴻升(小鬼)— 紀錄每個人口中的你(3)

1001 回覆
84 Like 9 Dislike
棺多數係放幕後面
你地睇live
我睇三立淨係見到d記者圍住入去果個
完全見唔到個人

有fans托朋友整咗花牌畀小鬼
如果唔係武肺,我都應該飛咗過去
老實 我尋日search左間野
都認為低估去個人流
不過仲有冇呢類大型少少既場地 我就唔知
我只係轉述其他人講過既野既姐
我無話我親眼見到
亦都無講過呢個事係真
同埋我都講左係我覺得佢個格麻麻
唔係佢個格麻麻
不過我都唔
多謝你回覆
好似話有分樓層,一層係比粉絲,一層比親友,
遺容係親友果層...
間野應該有後門 唔係靈柩點樣運入去 不過你睇唔到遮 有啲人可能由後門入咗去走埋
威廉講左海外粉絲黎唔到可以睇鬼哥的片.同埋留言
有心鬼哥一定會知道架!
我都係聽到好多記者講憲哥來了, 之後就一堆記者衝晒去右邊, 但好似未見到憲哥本人
我覺得係因為佢已經唔係明星殞落嗰種感覺
而係睇完佢嘅好人好事 好似身邊一個好朋友離開嗰種可惜
所以唔係fans都會好想喊
咁小豬蝴蝶都有機會後門入
係 親友個層多數都會睇遺容.除非真係承受唔住個種
唔係到時封棺就唔會再見到了
我相信永遠都唔會忘記小鬼出現過係我哋心入面
大家只係用另一個方式記住佢
如果見到小豬,kid,憲哥個名,好多人都會記得小鬼
好多野係抹唔走

玩很大重有5集有小鬼,今晚應該係出有坤達嗰集

https://www.facebook.com/294533460724504/posts/1725080241003145/?vh=e
係.佢係度的時候知道佢好
但走左見到咁多佢的朋友分享佢地的回憶.就更惋惜
我都覺得你個格麻麻地
咁鐘意人格謀殺人
希望係都到咗呢個時候 真係好希望見到佢地可以和解
哥哥嗰種叫巨星殞落,小鬼呢種係一齊成長嘅好朋友走咗
反而我覺得冇
其實有冇去都唔重要
心入面起碼有過佢,會為佢傷心就夠
我信葛格會明白嘅
同埋大家都知佢運氣麻麻
但見到佢一直努力 默默做
到今日有D成績 就結束
就更不捨
唔係人人做到
加上係娛樂圈
坤達下集
上週上集
我都好想送個花牌過去
多謝呢個fans代表哂成個香港既鬼迷
想像唔到峮峮望住小鬼遺容會心痛到咩地步
藝人做做訪問時,除左真係有野想講,
(因為一定要有人招呼下傳媒),仲有係可以引開注意擋駕...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞