黃鴻升(小鬼)— 紀錄每個人口中的你(3)

1001 回覆
84 Like 9 Dislike
王陽明角頭兄弟
楊丞琳好似出席緊活動
漢典
yes 今日下晝有活動
峮峮係咪諗住守足3日
youtube 有直播
強顏歡笑
隻眼腫晒
唔知講咩好 好唏噓
睇佢地娛百大 咁樣就左走

因為佢地認識左好多台灣野
應該係啦
咁呢個要佢自己 點樣走出去
其實真係因為中意羅志祥先注意小鬼,
慢慢覺得佢哋好好默契,每集都好好睇,
小鬼係一個默默地努力既人,唔搶風頭,
當佢哋慢慢疏遠之後好想佢地Fd翻,
點知...再唔會有咁既一日了
RIP
豬鬼組合點都會係我心入面長存
其他人或者都可以寄情工作
但kid既工作偏偏係同鬼一齊
真係難
之後仲點拍玩很大
仲有keep住隻錶 441
有次娛百問佢有無機會復合
佢話自己工作要更努力先配得起丞琳之類
都好明顯仲對丞琳有意思
我成日ff佢地好多年後會復合 點知丞琳嫁埋
明明小鬼咁好 佢地又襯 點解唔可以一齊返
kid份人咁真性情,見又見得多過屋企人,唉,冇耐之前先放低介蒂同小鬼交心,一齊過關,一齊船P

好多謝kid令小鬼人生加多點不一樣既體驗同色彩
我估丞 會想守尾門
唔同小柔棋惠一齊去
一來有活動
剩係睇字都覺得好心痛
睇埋楊丞琳story佢同小鬼啲片段 每一個擁抱 小鬼嘅眼神寫滿晒深情
仲有所有俾小鬼照顧過嘅人 佢哋對小鬼嘅依依不捨
尤其係峮峮 雖然係好難放低
即使我作為無follow開佢嘅外人 睇到佢哋嘅長文我都眼濕濕
但希望佢哋都可以振作起嚟 好好照顧自己
>好多謝kid令小鬼人生加多點不一樣既體驗同色彩

呢句真,KID既野性同小鬼平時自己既野唔同,一定令佢覺得好好玩同開心
之前拍《角頭》因為角色需要 所以學食煙 拍完好似戒唔到 前幾年身體檢查有3高就下定決心戒咗
之前羅志祥落難 小鬼都叫做肯出聲
「單純看這件事情,是他個人愛情私人戀愛的事情,任何人都不需要過問。就算是朋友,大家都是成年人,也不需要去批評,當然希望一切都會過去,我沒有他電話,我也換很多次電話,就沒有辦法聯絡,如果是我自己也會希望靜一靜,而且這時候心也比較敏感,比較不容易感受到善意。」
所以我本來都覺得過多幾年佢地有機會正常打返下招呼先 可惜一切已經無機會
同你一樣,我唔望佢哋好似以前咁fd,只希望可以正常翻。
楊對佢既愛情已經轉成親情 返唔到轉頭了
唔好再FF啦
明明依家兩邊都有自己另一半...
agree
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞