[先睇第一頁懶人包後發問] 絲打喺邊度買bra? (16)

1001 回覆
23 Like 3 Dislike
我有啊!係滿杯架 不過我自己就覺得上胸未夠肉 黎M前後又可能有影響 所以買住65D PJ days先
有無試過70D?建議你試下,你依個數據其實係70D
65E同70D容量一樣,但個杯嘅結構唔太一樣
你試埋70睇下邊個舒服啲
好 我下一次去試埋先唔該絲打
有無諗過操胸肌?見有啲外國健身嘅女人操到個胸好有線條
明明我度係A cup 下胸75 上胸85
但今日去mm試75A又緊緊地
個姨姨話我要着75B/C 之後75C先啱
有冇絲打講吓點解會咁 係咪佢地啲bra偏細
我試過 操完個胸更加扁 即刻停左兩個月
係咪即係矯型bra
yes
唔該絲打 明明追過post話矯型bra唔好 但又見好多人買mm 記憶錯亂 以為佢唔係矯型添
請問有無人買過呢間?見159一set

https://drive.google.com/file/d/1N5Y_keT6SPMC3oNDjM3odggEdlrGiWR8/view?usp=sharing
更新左懶人包
轉左PDF, 方便手機版睇唔會移位, 但以後開po都要重更一次link, 可能有啲麻煩, 要取捨下
加左Q&A, bra評部份, 問野template
同埋加左參考資料, 如果仲有推介可以放低
有錯指正, 我都係...第一次整
垃圾 淘寶bra
多謝絲打 好有心機
Oh 咁算仲以為台灣野
唔該唒絲打麻煩樓主pin底佢等下次開po可以擺第一頁
你點操?有食夠TDEE?碳水,蛋白質,脂肪比例係食得岩?
因為練肌肉係唔會令果個部位縮水,但係做左運動消耗量大又食得唔夠導致減左脂肪就會,所以飲食要非常到位
我係跟返平時打波操開嘅方法操 因為我打嘅波都幾講求爆炸力 所以做push up要極快咁做幾set咁 前排冇得打波 係屋企日日做就練到上胸好硬
不過我食唔夠野係真嘅 我運動量都大 但次次做完運動都冇食返夠嘅野 由其是靚脂肪但做完運動可以食咩去令到自己又飽肚又儲得返啲脂肪
最緊要係,唔好食少過一日所需熱量
消耗>攝取就會瘦,就會有機會縮水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞