[先睇第一頁懶人包後發問] 絲打喺邊度買bra? (16)

1001 回覆
23 Like 3 Dislike
原價放2個65G 黑&紅

留tg
但今次好似都好快就冇晒65圍....?真的冇用嗎?
連打電話留貨都唔得,試都冇得試wo
咁又係
65圍貨量真係好少...
其實近幾次都係好快斷碼
下面呢個款出嗰陣又係有特價,好多人都要訂貨

但呢個款,係有一個人買咗幾十人嘅量,好多人跟佢買係買到,不過就係真正既試都無得試

限購有無用,問返上次試都無得試,侷住盲買既絲打就最清楚
可能我黑仔啦,近呢兩次出既days我都試唔到
你咩碼?係咪熱門嘅65CDE?我朋友尋日試65FG反而仲有,而且齊色
限購唔代表Guarantee一定買到,始終需求係大,依個無庸置疑
就好似啲演唱會飛,就算限購都會搶購一空,無話打擊左黃牛黨就一定買到
咁點解要限購?限購政策係要黎確保公平性,大家用相同手段鬥快,先到先得,可以防止到有人搶晒&打電話keep晒啲貨再以高小小嘅價錢賣出

加上今年多左70,75圍絲打一齊搶65圍呢我覺得依個先係主因,以前明明減價都仲有65
因為days係網紗,體感上比較鬆,有啲人覺得越緊越好,所以就好多人都轉左買65啦

同埋而家先第一批姐,佢以往都係第一批貨入好少,之後先陸續返貨,你隔幾日再問下
始終佢係限購而唔係限量,無入多左/入少左貨,只係唔俾你一個人獨霸百幾隻之後拎去賣而已,就算佢唔限購你都可能買唔到,貨係得咁多就咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞