[今晚打到你鷗鷗叫] 車路士球迷開季討論區

1001 回覆
5 Like 17 Dislike
大家都怪錯左切仔佢
沙蛇當初比祖狗呃撚走左 迫車狗食撚狗呢件英冠教料
祖狗真係仆街黎
每次睇住兩隻閘同人 1on1 就驚
我係覺得呢家套人腳 可以再踢得細膩小小
始終好多技術型球員 424 長傳急攻好似冇啲同我地班人唔夾
點解一定要雙中場 總之最後佢搶完交到俾其他人咪得
Bayern Munich have revived their interest in Chelsea winger Callum Hudson-Odoi, according to Sky in Germany.

https://twitter.com/skysportsnews/status/1305837389236047873?s=21
依家人腳,佢加華錫雙鬥場最好。

毒一搶完就比華錫推上去,華錫做串聯好勁。
不過林蛇中意單防
搵咗沙蛇返嚟未
機會話唔等人
小毒毒能力最大化
沙利妻子:他每天都在等待油王電話
如果單防 搭mm kai 佢哋2個要落嚟攞波
佢哋未必啱呢種踢法 當然佢哋有得進步同改嘅 要再睇吓
但係雙中場搭asus可以幫佢上波
有kai比d時間
Avram grant please come back
Chelsea development squad draw 1-1 with Wimbledon at Cobham today. Moses and Drinkwater get minutes 👇👇
https://twitter.com/carefreeyouth/status/1305868766811688960?s=21
理性
佢果度波仲可以減低身體對抗既要求
咁曬我地班瘦撚
平民版tiki taka
我係覺得呢家套人腳 可以再踢得細膩小小
始終好多技術型球員 424 長傳急攻好似冇啲同我地班人唔夾

唔知點解咁樣講諗起以前mazacar
買呢堆人腳 玩鳩斬好憨鳩
有2隻老野都贏唔到
咪撚累鳩d後生仔啦
我諗起以前比利時韋莫斯
沙sir433

Pulisic Werner odoi
Kai Jorginho Mount
Chilwell silva rice James
Mendy
之前未就係咁俾人守死 只要佢一拎波就圍住佢 簡就只可以向前跑/回後 所以其實佢一個人係做唔到轉守為攻 (對強隊)
mm kai防守力都麻,mm都叫勤力
但2個遮線都唔叻,會比人中出
條廢人真心仆街
佢就係交唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞