[今晚打到你鷗鷗叫] 車路士球迷開季討論區

1001 回覆
5 Like 17 Dislike
做MODEL賣波衫算喇
你今朝講咩
咪理佢
Nouman迷切
位置錯配囉 佢強項都唔係進攻 埋門唔勁 扭波又唔係可以一扭幾 仲要插親入去既時候都係傳高波俾佢 但佢最勁明明就係掃盪執漏

前面用雲拿,Kai,ziyech(而家大袋頂住先), 中場mount,華錫 簡迪打防中 咁樣仲好啦

我都迷,但傷完之後真係冇場好波
做鴨一定好有市場
你叫佢好似艾辛咁掃蕩就得,間唔中入吓波執雞。
搵佢打前只係上年鬥場冇人先咁,今年咁多攻中,可以比佢打番防中。
其實佢講果個MM現位既build up 成場淨係出現左一兩次

根本上對面兩隻前場放波比中堅做 一分比兩閘就焗我地兩閘 但我地兩閘淨係會斬上前場想搵Timo跑 但係

1)我地兩閘啲過頭波係出奇地唔準 呢個不嬲都知
2)得Timo係冇可能關顧曬左右兩閘放個位 點都要切幫手現位/準備跑

呢個踢法個build up最基本係兩翼要收入中間小小/前場drop deep去幫閘位拎波 琴晚兩閘都唔肯比入中間去 唯一選擇係長波向前 所以我地係極速冇左控球權 如果可以比到短波上翼/前場 回一腳比佐/毒 已經通曬

再者MM琴晚係勁多機會1on1 但佢0%過人呢個唔多講 大家都知咩事
佢打單防中=掃完波即刻交翻比對面 無限輪迴
全體車迷都迷切
愛之深責之切
尋晚既所謂翼就真係唔講啦
林sir偏方黎
唔係迷沙蛇

但係我地呢班人既人腳 真係好岩佢個pass and move 1-2 touch走位既戰術
個topic 做乜撚...?
美國狗仲玻璃過廢人切
不了 不想再見到圍住禁區猜 最後9斬
佢係要踢雙中場其中一個先最fit
干一個隻
恨切不成鋼
理性
前年堆人腳邊玩到沙狗套傳控
佢果度波仲可以減低身體對抗既要求
咁曬我地班瘦撚
又鳩topic
平民版tiki taka
結論係三分已袋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞