[今晚打到你鷗鷗叫] 車路士球迷開季討論區

1001 回覆
5 Like 17 Dislike
唔好咁痴線啦
上年我哋足總冠軍今年講緊衝歐霸
你哋班友同我講連英超都贏唔到
捧隊波捧到咁自卑咪撚捧啦
收皮啦屌你老母日日達蛇達蛇

阿狗完季入到前4再同我講啦仆街
On9
搵緊正選龍喎ching
唔係話唔想要Mendy
嚟到又要隔離又遲遲未掂 未幾時先available出場
如果隊閪隊咁麻煩都冇理由死攬啦
正如有啲痴撚線隊/主席/agent都唔會想同佢做生意
隔離班阿狗叫安頂拿卡個位
見到你講Ben Forster同Kurl就知唔洗討論啦
佢只係問我有咩人20m 買到啫
信搵正選定過渡/競爭者以至mendy咩級數人人諗法都唔同
李城,拿波里,利華 3大惡人 我地都交過曬手

你同真里奈定啦仆街

頂盡現實搵得幾皮野,教真里奈做生意,我屌你老母咩
我覺得Mendy應該傾到8899係差小小野未傾掂
安係黑世三 有咩問題
Mendy最大隱憂係
佢守高空波勁呢個優點可唔可以轉化去英超
Happy夠入角球啦 林9咪好有form?
羊靚射係佢勁姐 關達蛇咩事
果日睇 富臨咁廢 都冇一面倒嘅感覺
富咸=上季諾域治,技術型兼唔識壓迫,大部份英超球隊唔柒都贏到
對面獅子開大口 閪女人一定唔會死追
最多咪買onana
https://twitter.com/indyfootball/status/1305838066234519552?s=21

Lampard:
一定會比多d時間Loftus-Cheek
Ziyech, Pulisic受傷 Cheek可以頂替佢地
期待Cheek踢10號位 佢可以貢獻好多

"Ruben obviously has been out for a long time and even his return to play was pretty broken by the lockdown and the restart when he was just available to play a few games,"

"So we certainly have to give him a bit of time on those fronts."

"It's a position that Ruben can play for us, we've got injuries with Ziyech out and Pulisic out as well,"

"They are players that will come back and give me lots of options, so it was interesting for me to see Ruben in that number 10 position today, he can certainly give us lots in those areas."
無眼睇
你上面冇講級數/要求嘅考慮
如果考慮埋,2xm
有傳過又合理啲嘅Onana/土耳其仔都係咁上下價位
屌你老母 切狗躝啦
林切
照計呢樣野應該冇咩問題
佢真係高+手長 英超執法幾鬆都好 保護龍門同其他league個尺度應該唔會差太遠
係真係here we go 咗就ok la
希望到時唔好過一陣又話要豬sir要tmr再加€3xm
林家軍又多一人
相信鷹!
On9無極限,復出之後場場都負作用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞