[今晚打到你鷗鷗叫] 車路士球迷開季討論區

1001 回覆
5 Like 17 Dislike
阿朗素躝啦屌
艾馬狗lan先啦
上年84,都減得好多

排唔到車仔全部80+陣,希望mendy 有80。

再唔係要買Onana
掃波,帶上前場,短傳
基本上轉守為攻先啱佢打
又多個鏟草legend👏🏻👏🏻👏🏻
Chelsea development squad draw 1-1 with Wimbledon at Cobham today. Moses and Drinkwater get minutes

原來係幻幻
矮龍不嬲都係打手鎚
但佢手鎚都打唔到
冇干地有干堤
又嚟?!
話隊波唔跑嘛
第2場作客有機會相遇
剷草了
輸角球

傳奇巨躉
Done deal, Aubameyang signs new @Arsenal deal till 2023.
普巴打防中
Mendy落得場未
西布朗D閪波真係
隊員好撚慘
唔明點解而家明明係三中場 但係個個講到個防中要負責曬組織咁 防中之外其餘兩隻中場都要落黎幫波加嘛

上面攞其他隊啲防中黎比較 咁講唔係好公平 防中都有分兩類 我覺得卡斯米路 法賓奴 簡迪可以歸做一類 防守比較強既 咁卡斯米路同法賓奴就多一範遠射 但係簡迪覆蓋面積同速度就比較快 自己鍾意簡迪多啲 因為呢類防中應該要防守行先
第二類就係費蘭甸奴 影帝 泰亞高 呢啲組織力同護波較好既防中 如果要比既應該用佐仔黎比 我覺得佐仔組織係比呢班好 但係護波同防守就輸番轉頭

點解我覺得簡迪應該打防中位係因為佢走入禁區作用唔大 上面又講有幾次係靠佢走位先救番隊波 但係佢呢個位置需要既能力係集防守引球走位射波於一身 而佢只有防守一樣乎合要求 同一位置Kai MM 華錫 Ziyech都會比佢好 其他人打佢呢個位可以為進攻做既貢獻會更多

所以如果佢繼續留低既話打防中其實比較適合 只要其餘兩個中場番落黎拎波就可以 簡迪就算搶完波俾人逼住傳番後面其實都唔係問題 只要個波保持到喺自己腳下 佢既任務已經完成 亦都唔洗怕因為走得太前番唔切落黎
有排at least 20日
講咁多做乜?
叫飲水哥返番同毒重組英超冠軍中場就得
“This is my home, I want to be an @Arsenal legend,” says Aubameyang.

決賽輸咗應該唔撚會續
撚狗一己之力拯救左閪咸同阿狗
影帝同泰亞高都唔係毒嗰類防中
炒左撚狗一天都光晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞