605尺實用 32萬裝修 你問我答(3)

1001 回覆
36 Like 33 Dislike
對於d 設計真係各花入各眼
自己既屋最緊要自己鐘意
同埋我見有d 風水屋都唔係咁美觀
有d 人會寧願揀風水 捨棄美觀
正正就係新居先要提醒一下仲有得執
不如如果覺得我講錯或者佢覺得無問題既咪唔好改
間屋又唔係我住,佢又唔係我仇人,點解要害佢?
到第二日佢請人上去講同一番說話佢仲難過啦
唔通你整完間屋就淨係想其他人講d啱聽嘅說話就算?
咁樣點會有改善嘅空間?
拎走走廊支燈,換左d門,電視牆唔要灰色改天空藍就已經唔同左
靚唔靚我唔理,因為而家我唔係講緊佢咁樣靚定唔靚
靚同唔靚好主觀,佢鍾意就得啦,係咪?
但有d野係似就係似
呢個如果我係主觀的話,你同佢都唔會覺得係我啱
如果你話我講出黎搞到佢唔舒服,咪即係你都覺得似啦
你唔會知,個巴打已經深潛唔敢見人
又唔係呀 正如樓主 偽文青既設計配色好正常 我最多只係話佢無收口

但中間呢呢位巴打既裝修的確係有問題 唔係為反而反
灰色又無問題啊,樓主都仰太空灰。
係個地台無乜意思姐
似雪凍肉果D, 不過都係果句屋主鍾意就得, 可能想玩粗獷D既風格
講完之後再想..又真係好似..屌..
諗住上黎show下自己啲品味
點知比人彈到仆街 笑死
過百萬嗰啲放上黎又咪彈到得半條命
樓主上一間屋一樣係咁比人彈
係咪之前youtube公屋裝修過百萬個對夫婦?
佢傢俬訂造
我都想請清潔公司
好撚貴
個海景真係好靚....
我果間$3800 清哂全屋 都幾好
你留telegram啦
$1300/尺 我記得最快個半月
唔算啦 清潔我屋企人俾人 我完全無格價
叫佢係咁易減$200就算
其實我都唔明灰色電視牆有咩問題
仲有個雪櫃,雪櫃大都唔錯既
有D野好似為屌而屌咁
overall用色選擇可能有得再好D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞