[Capsule] Nespresso 用家交流(6)

996 回覆
17 Like 3 Dislike
想買gran果隻 部機內膽清潔唔係入水然後自動波洗埋架咩?
巴打知唔知呢家出機邊到會有discount
係自動洗
但奶樽D 管入面久唔久都要拆出黎洗
Gran 要make sure 你雪櫃有個位放奶舊野
Aeroccino 沖水刷兩刷就洗完
你用lattissima 即係用奶啦
咁似Napoli 啦 咁咪似出街街latte
aeroccino好似無得打奶/另外買?
個價差一倍 想索性買一次過唔想將來煩
btw睇下遲下過聖誕會唔會有待價落坑先
奶壺都幾易有問題 我再揀一次會揀Creatista Plus 依家仲折緊
利申gran lattissima用家 用過一排Creatista Plus
今日行過見到有隻藍色nomad cup,大家點睇,另外今次性誕pack係咪都麻麻地
最後決定Creatista Plus.
埋單4320
我見官網3644 但㩒入去變咗4288 你唔打個電話問下先?
打小左.
買機順便買埋果乜鬼迎新禮遇: 環遊世界 15 筒粉囊套裝 總值676個大洋
我覺得藍色pack濃味正喎
早排好似有人話綠色大伏唔知有冇睇錯
3隻得藍色係正正常常,其餘兩隻有flavor嘅唔得
thanks 咁是旦買算順手入埋nomad cup
祝你飲得高興
逢親flavour 唔方好野
出面啲aeon 一田 馬莎 有賣副廠capsule
價錢會平少少
不過你點買都平極有限
一步到位
識貨
唔鍾意杏仁味唔好試紅色
認同
呢到有無巴絲有研究點樣沖咖啡個比例?
想取下經
[咖啡撚] 點樣沖一杯好飲既手沖
https://lih.kg/2155409
呢度幫到你
唔該巴打 等我每日做人體實驗測試下先
有冇人介紹下去邊度買Capsule,只係知一田馬莎有咩網最抵
我知平過官網既得hktvmall 但得vip逢星期四既95折 同埋係店舖運送所以同官網一樣要買滿500先免運費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞