黎緊掃管忽一堆新樓 oma by the sea,oma oma , 金灣 ,珺瓏灣 優劣之處

278 回覆
1 Like 21 Dislike
明日大愚條跨海公路就係豪景花園到 黨鐵應該都會好近 雖然樓價會爆升 但第日一定嘈到痴線
20年後應該全世界都有Elon Musk嘅Boring Tunnel啦
Shuttle 同自己渣都係within20分鐘有時shuttle仲要16分鐘就到添喎
Oma by the sea岀去,燈位都好少轉紅,直上公路好快。
巴打住豪景?下路多燈又迴旋處,係慢少少既
好似仲有塊地sell hk有份 咁可能遲吓會有多個商場呢 咁就可以自成一角 不過交通真係搞唔掂
平時自己揸都好快
20分鐘實出到去
利申 2300揸出去
之後本土歸位拉布再加港共財赤,所有工程爛尾
正常無塞車10分鐘到荃灣
建議巴打們大手買入屯門
其實渣15分鐘真係好快好方便 幾首歌嘅時間遮
不過香港太少人渣車 所以青山公路嘅樓先平過居屋
個個位塞車係因為太多違拍,區議員跟進左幾次黑警都係Hea 9我地,交通燈嘅轉燈時間亦唔一致
屯公都唔算成日塞車
平時深夜揸好暢通
又唔使元朗國咁畀隧道錢畀sell hk
再多D人渣車應該行路仲快....
香港D地根本就係比丁屋霸曬 冇地方住馬路又唔夠多
住返青山公路先有返合理嘅居住面積
你自己Google丁屋霸左香港幾多地,大過成個九龍半島呀!
經過721之後政府更加唔會掂丁屋
不過參考返毛語錄,丁屋嘅地遲早會格硬收返
10分鐘邊到得
青山公路同掃管芴黎梗仲幾個新盤推梗,d議員好似都做梗野,如果唔係兩年後交通死硬
巴打你講緊行路?
K51 K53 52X 53
點解去屯門市中心要轉車
平過居屋?你認真?
咁你果時午餐食乜?
全部垃圾 無討論價值
渣車入最近既愉景新城都要20分鐘 行路應該要2個鐘
幾時開多d商場食肆
住左黃金兩年愈來愈少野食
外賣apps得熊貓,仲要叫唔到市中心d餐廳
Panda多唔多野叫?
得黃金同愛琴果幾間
最近既街市係置樂,而家星期六日已經多車到入唔到
第日好天曬落雨淋咁等企到滿既k車番下路 其實好撚辛苦

希望3聖可以快d改建濕街市
黃金根本冇咩買同行 假日人多車多 區外人唔好太多性幻想
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞