黎緊掃管忽一堆新樓 oma by the sea,oma oma , 金灣 ,珺瓏灣 優劣之處

278 回覆
1 Like 21 Dislike
呢個除時仲耐過屯門南,東大嶼都仲未填,未上立法會批
之後仲要批鐵路,可能到時我同你都退左休,
不過個仔就爽,可以掃管>欣澳>東大>堅尼
住呢d位真係要考個電單車牌 平時返屋企就求其搵個位唔阻人扔埋一邊就算
兩睇啦 有人係鍾意個海同清靜既環境 冇錯旺角好方便 但一落街被人逼到逼死唔通就係好環境? 個位去屯門荃灣都方便, 有人覺得兩頭唔到岸, 有人覺得去兩個市區都方便, 靜中帶旺呢 不過住得個頭都係獨立屋有錢人, 連登仔又點會明
金灣同bts 大部份都唔係獨立屋
但個環境係正
carmel 昆倫都係獨立屋 個位咁西有錢佬點解又搬入去既
wetland有完整社區
隔離塊地繼續都係shk會繼續發展
加埋成70幾棟
起完之後天北唔會再係貧民區
你唔好話連埋羅湖福田 合併成一個新商業區
有需求就有商機, 可能到時嗰邊就有新經濟圈
不過屯公就係愈來愈塞, 搭車/揸車返工都仆硬街咁。
總會有d市區撚走入來狂踩位置閪又無嘢食又無嘢行其實買樓不嬲就買自己最合適嘅位置嫁啦想靜靜地放鬆下無咁市區咪買青公想方便熱鬧就買市中心樓下商場食肆乜都齊

都唔知有乜好拗
你自己睇下濕鳩對面既慧景軒
sell hk只會俾九巴你搭
岩啊 市區夠無沙灘 無環境唔通住半山又話佢個位西咩
唔係獨立屋既數>>>>>係既好多喎
住唔起山頂壽臣山又要同你講嘅
浪翠園苦主心諗 你都戇鳩
咁住得起 唔同又同你講咩
肯定塞撚爆 屯門公路日常
全部都要行屯公,完~
好多苦主 最仆街係一開始有,點知係無牌嘅,on99
住得金灣同obts有幾有錢,大家都心照啦
慧景軒係因為一落樓下就係輕鐵,業主唔想俾咁貴管理費所以cut咗shuttle,佢地本身有shuttle架
OMA by the Sea頂層戶 售$3180萬呎價$22269雙破頂

你岩
人地運輸署唔批你又講到自願放棄, 同支那大國有咩分別
大西北起咁多樓都唔加多D鐵路同公路
平時都塞到閪閪咁,仲要咁多區愈黎愈多巴士線,巴士VAN仔都打爆條路
香港地講發展又實過唔倒立會,一邊就乜柒都反,一邊就乜柒都貪,有位就貪到盡造價貴過閪
下年無飯民,會有幾多野谷撚埋一次過通過哂呢,可能咁都係一件好事黎
拎個頂層黎打飛機
您睇下平均分層幾錢
連登aa 狗好鐘意維穩

垃圾濕地 都吹到咁大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞