欅坂46暨日向坂46交流區第一百一十八回 金村美玖 お誕生日おめでとう!!!

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
本身九單少咗平假握手都一定跌銷量㗎啦
doc到睇到一少段10月pool少少嘅編舞 我覺得幾有趣嘅 不過係咪無機會睇到完整了
同係有一樣既感覺
頭1分鐘係好普通idol 歌intro
之後入chorus 先有啲欅風格
有一樣既感覺
呢首歌真係唔得依家剩講首曲本身

佢好似個種本身其實得一段仔長度既歌,俾人要求要作長d , 所以格硬作長佢咁

呢首歌拎黎放表題,佢地真係想自殺式個銷量
呢首點睇都似CW

諗下佢喪鐘本身作為Doc 歌,應該當CW處理,但依家剩睇曲真係高質過呢首9單好多喎
我覺得新團出個時再出演唱會,原9單個堆歌都會有晒舞出表演
廿七號同last live跳都得啦
首歌放置play左成年,練跳都應該有一年
如果呢首真係9單,誰鐘放CW
成件事都算係避雷針風吹2.0

我覺得呢首嘅曲風一係放cw 揀人唱
一係就一早二單三單嗰陣時用呢啲歌 當年仲可以順便轉ru c
依加真係 極唔夾
呢首咁高音叫Ru 唱咪搞啦
ごめん都好高音
+1 理佐都係抽唔到 依家天天唯一一張ssr仲要係活動送
平手係咪仆街黎?
非粉
點解咁問
Haters咪話佢仆街 係度鬧佢仆街,小心伯母排隊比人屌

請問下有乜野令你認為佢仆街/有仆街既形象?
8)有人黎搞事挑戰咁點算?
對付戇尻仔既最好方法就係無視佢。眼不見為淨既野,相信大家都明架喇。你有興趣同佢嘈既話你可以繼續,但相信大家都唔會想浪費時間係啲戇尻仔身上。
人哋咁問都係跟返佢個名啫
笑左出聲
ごめん〜ごめん↑
睇埋歌詞

10月個感覺係個學生妹係到無病呻吟咁

同之前用”僕”個感覺好唔同
本身都有聽佢地d歌,啱啱無聊睇咗d舊報道話佢凌霸先搞到人畢業,自己又要退隊
我仲以為粉會因為佢無故退團而憎佢我出返去先咁
有天天和服同nobody
禾佐得和服

(廢卡禾佐都兩張)
https://youtu.be/wmm4i10Zfk8
26:29
俾nori問兩問,佢自己都忍唔住笑,友香真係唔識講大話
10月好似中六last day咁
7張理佐ssr
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞