欅坂46暨日向坂46交流區第一百一十八回 金村美玖 お誕生日おめでとう!!!

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

找數了
其實neru同今泉係日本都唔算紅?

我未睇欅之前都聽過平手個名 但neru今泉真係睇耐左先知邊個
neru ok ge
至少好多人知佢寫真賣得lor

今泉就普通啦
佢都做過2/3套劇當係新人女優咁lor
唔做幕前既話石森同fu應該都得既
佢地除左跳舞好睇都諗唔到有d咩
https://twitter.com/bugcrffhnbvftg/status/1305080209985556480?s=21

1stアルバム #ひなたざか 収録①
3期生曲『この夏をジャムにしよう』初解禁
#上村ひなの
#森本茉莉
#髙橋未来虹 
#山口陽世
#ひなたひ #日向坂46
買碟有live睇?
其實好似井口咁轉行都唔奇,辛苦咁多人都攰啦
虹花應該都知成日有d 痴線狙擊佢畢業架啦

不過反而我估唔到虹花早過Fu走

如果虹花又係轉做KOL, 我會話志田好勁,水左好多人
做KOL應該冇機要有人捧先得
其實都係follower同post like 數?
佢地拎住個元欅都一定有一萬人同一萬view數
係唔會夠發達者
我愛東村芽依呀屌
有冇人覺得小林跳敲鐘個360度好鬼恐怖
要將個人原地向左飛去轉一圈 條腰骨一定好痛
有人話好似兵長
所以咪話欅坂新必殺技
最型就係呢下
二人季節風格
講真唔明點解平手可以錄到音 拍唔到mv
不要問 只要信
唱歌易d過骨,但mv要表演出嚟,當時佢精神損耗太勁,根本投入唔到,再者佢對自己要求好高,絕對唔會比自己敷衍過去,mv要成team人一齊跳,成條片要出街賣碟,可能好大負擔⋯⋯

又或者其實去意已決,唔想再拍
我聽落似二人加太陽風格,cm又唔覺得好青春,似偏向秋天氛圍。講青春一定唔及得日向
後生女 拉足根 熱好身
過多幾年就
with ウィズ 2020年11月号予約受付中😄
【表紙】白石麻衣(乃木坂46)
【ロングインタビュー】小林由依(欅坂46)
amzn.to/3iqv4pP
#二宮和也 #SnowMan #TravisJapan
#Da_iCE #大貫勇輔 #BOYSANDMEN
#白石麻衣 #上白石萌音 #小林由依
楽天ブックスの方は完売しました
予約お早めに‼️

聽晚又可以一路食飯 一路同井口Live劈酒
我覺得佢本身有傷,你見欅共其實個狀態真係未好

我懷疑佢地成班mb 同佢本人真係有諗過拖後搞埋佢,不過顯然東蛋同紅白個不協和音送左佢一程⋯

其實shit 真係太高估平仔個抗壓
早d 換佢落黎佢應該真係可以擺耐d , 俾佢企後排調下個心態

不過我都想睇下十月池d 到底有咩青春歌詞
woooooyeahhhhh?
結果十月池真係喺十月出(雖然遲左一年)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞