欅坂46暨日向坂46交流區第一百一十八回 金村美玖 お誕生日おめでとう!!!

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
唔想跳所以拎條命較飛跌落台?
睇到真心笑鳩左
17年紅白又係
特登暈
果日栗子都頂唔順wo 唔通又特登呀?

fu肥到好似個波咁
日向三期首歌都OK
最後果段可愛長相演技果part完全唔同意,平手好明顯高過佢地幾級,佢曲定直呀?

再者跌落去果度好明顯入戲太深,係暴走狀態,冇可能故意囉⋯⋯

唯一同意係佢同肥秋關係有d瞹昧,似師徒之外,再加上小林唔可以講得太多依句惹人懷疑

平仔只係9單放飛機依度處理得最差,其餘都係營運問題
美波外貌同演技點會比平手差
我幾同意9單果到

平手個公關真係做得差

snf又run得差 步步都可以行錯哂

肥秋又唔知想點

佢有幾篇講得幾好 可以睇下
(不過有d寫太誇張同太片面喇)

同埋睇完之後 感覺上

松井珠同平手兩個都可以話係惺惺相惜

特別處理傳媒方面
其實第二日指原都有上個節目佢都有講番單野

好似話佢地唔係字面上咁交換日記
係講平手你有咩都可以搵肥秋講

不過咁講
肥秋對平手好就一定
其實呢樣就一向都係snf問題咩9都唔講
又唔俾mb自己講 最後咪又係mb 受番

所以平手之前都話希望有一日可以將所有野講晒出嚟
平手做乜鳩都係錯㗎啦
平手真係原罪黎
其實就好撚簡單 千錯萬錯 錯嗰個一定數唔到平手友梨奈 有自己經歷過嘅 明就會明
有次訪談講到明點解第一次想離開團體之後又決定留低 佢話係要報答欅坂 唔知條大陸西有無睇撚到定選擇性失明啦 成篇廢話淨係充斥住 故意 有心呢啲主觀性字眼真係唔撚該收返埋啦屌
幾篇文淨係feel到平手好似得罪佢咁
你唔鐘意平手, 你鬧都冇問題 使唔使講嘢咁撚難聽 唔係話少少批評聲音都接受唔到 但係講嘢可唔可以俾返啲基本尊重 唔尊重人都尊重下你自己 將心比心 如果你自己聽到啲咁難聽既説話 你心情會係點 你自己會點諗 批評聲音絕對接受 但係唔該 鬧都係要有point 理性討論 唔好盲反 唔好淨係識人身攻擊 改啲勁難聽嘅花名 淨係識人身攻擊只會顯得你個人好冇品好低質
又諗起放超必個留言
唔知剩番幾多次ge欅寫開始
全部都係個非實,自己揀邊啲信邊啲唔信

但仼何嘢一經人把口講出嚟,就算係當時人都未必係真🚬

世事無絕對,欣賞嘅咪支持,唔欣賞嘅咪唔支持唔好畀惡言帶風向就得
KERORO
大沼撳掣都好有幹勁,擘大咗隻腳
原來土田有唱過keroro
隊長好好笑
副隊長出術
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞