New Balance 討論區 (28)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
呢排咁多人搶2002ra,但2002rb無人hou

有邊個著完d人跟住搶

官方賣1099 nbo kix bro賣千幾蚊
通常啲排隊黨早幾多去排,真用家唔想食炒價
十點開鋪你咪預八點九點
RB都好正,襯短褲,all black都好襯
RA就classic
利申,有RB,未買到RA
師兄,請問用邊類型顏料比較好,例如噴漆還是油漆或畫畫顏料
首先要認清係變返一樣色係基本上極困難 始終都係上多一層原來唔應該有嘅顏料係上邊

Angelus paint
步驟係先清洗一次鞋 再用除膜劑抹一次中底上色位置 之後用膠紙遮好上色以外位置 再來就係最困難嘅溝色基本上想同原本一樣色係非常之困難 建議都係淺灰就可以
跟住就係將顏料混合硬化劑比例可以係5050 不過髹之前搵一小位置試下色先 即使你溝左色出黎覺得滿意但顏料乾左之後係會變深一啲 所以需要注意 先髹少少等佢乾左睇下反應先再整體咁髹 咁髹色就係記緊薄髹多層 溝左硬化劑顏料髹上去感覺係會比較水同埋無乜色 絕對要乾一層再上一層咁髹法 想快啲就準備一個風筒

咁993為例後跟你都見到係兩種物料 有DTS字樣嘅位置係比較唔會變色咁髹唔髹自己決定 畢竟本身原本都係兩隻唔同深淺嘅灰黎

最後髹好哂 乾左之後就係上啞色穩定劑 最尾就成型

不過始終都係額外顏料同埋髹嘅位置係承受重量嘅中底位置 時間一耐顏料嘅裂開脫落係無可避免 一定時間嘅上色修補少不免

同埋其實中底泛黃係new balance嘅其中一個特色黎 泛黃左嘅中底反而有一種特別嘅感覺 好多鍾意new balance 嘅人都會接受到呢點 應該話中底愈黃 但鞋面皮部位保養得宜反而先係愛鞋之人

究竟邊到買327 全白會係真貨
有幾間大ig shop又突然有327灰返貨 無後門真係無人信
邊幾間
有冇人知呢對叫咩,仲買唔買到

2002r
2002 幾時restock
好似度度都冇得買
993偏大定細 平時nike adid cons著開us9
係跟番買就ok
邊有仲有990 灰 女裝
條女就生日
買返8號半
後日買327既大家打算去邊間門市買
睇鞋款,上個post有人話nb某d鞋款都偏細~
佢個list show出黎d舖都一定有灰色賣?
係既話都幾多貨
巴打對2002使唔使買大半個碼? 我著緊993 990v234 都係us10
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞