New Balance 討論區(26)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
990v2有貨啦咁多位巴打
唔見既
無晒啦?
唔係要抽咩?
台灣點玩法?
btw點解香港啲ig shop又可以玩預訂
新post LM
邊到有?
周圍都好似冇990gr2
遲d再出

繼992後又一對變公廁鞋
nb鞋不嬲都大貨架喇
你唔係諗住炒nb呀
真,開頭極炒貨,見好反應就會係咁出
好似996GY咁 當年炒到2000$
之後大貨到外國8xx都買到

估唔到隔左幾年, NB又再出現返公廁論
放一排,一開退色變暗藍學d ig shop個句:軍事味重
如果早d睇到你依句我真係唔會買
研究緊,真係唔識,一閪左就番唔到轉頭
補色劑點揀返岩隻色
虛心求教
有對1600t 一直想補色但唔識搞又唔知點揀色,求教
幾多年?
https://keedan.com/track/2020/06/17/new-balance-1300jpj/

在百家爭鳴的鞋履市場中,品牌無不絞盡腦汁。有著百年製鞋工藝的 New Balance 在 2012 年創立全新設計單位 Tokyo Design Studio(簡稱 TDS),期盼在 New Balance 品牌歷史經典的 DNA 基礎下,結合創新的科技物料以及日式設計美學,帶來有別於 Made in UK 及 Made in USA 的新面貌,為 New Balance 創造新價值。

2020 年對於 New Balance 1300 系列有著特殊的意義,除了五年回歸一次,由日本提案美國製造的「M1300JP」 鞋皇重新復刻;在上個月 Tokyo Design Studio 釋出有著大理石藍調鞋面結合 RC_1 中底的 「RC_1300」,近期 Tokyo Design Studio 再度顛覆大家的想像,結合日本工藝推出 Made in Japan 的 「M1300JPJ」,也將超越 1300JP3 的 NT10,580 販售價格,M1300JPJ 定價約台幣 NT19,000。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞