New Balance 討論區 (28)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
正如Nike Dunk Sb都事隔十幾年又俾人拎出嚟炒
Gay佬出嚟屌未
過兩年又會興返依一刻睇唔上眼嘅鞋同衫
nb就係咁 嗰陣666著到幾乎全香港大部份人都有一對 跟住近幾年又好少人著 係上年992加1300又將個熱潮帶返嚟
咪係囉, 明明大家都係追緊潮流, 但係著住對99X喺度屌327
明白人 個時木村套change 應該係2007定08年我買左對灰992。個時係街我未見過人著 個時992最多人講就係溫家寶著 死未
NB 都著左十幾年... 仲記得一開始著果時D FD 笑9我著阿伯鞋
好記得個時去台灣旅行 對993係西門町new balance 任試任買
其實唔係 2006年開售以來到10-11年代都仲keep住有生產跟住停產 因為產品定位已經同2008年嘅993重疊左 只係個時無人留意 咁字眼技術上的確係停產後首次復刻
一樣 以前第一對係outlet買既藍色996 仲比FD笑同叔鞋
我就越買越多NB 跟手柒樂開始紅 笑我既朋友狗衝住去買
第一對NB係996, 個陣睇雜志乳到柒樂著, 鞋型真係好靚,個陣先知原來日本好早已經有人著,個陣996未有行貨,要買水貨2E頭,前後入左3對996, 之後越買越多990nv1同990gy1 各都買左2次,著爛就買,不過990nv1好難搵,係上年好彩係大阪見到,仲要$900 only
*見
996 真係好靚
無錯
不過真係要收手今年入左3對,
1300jp3, 1400mg, 992gy
著唔晒
我都入左兩對, 992 tn 同 993 grey
不過間野 , 之前992 GR 全世界無晒貨, 佢都仲有貨, 仲要平過晒出面 ,

之後仲戴晒頭盔話D 鞋QC 好差, 又甩線, 又有膠水積之類

幾時再出返1600

以前買晒黑色 紅色用黎襯衫
請問各位師兄防水噴霧用邊隻
初黎報到 多多指教
996果陣一試上腳舒服到呢 跟住好耐都無買Nike Adidas
淨係NB 皮鞋
而家喺條街度著到腳痛
咁多對 最鍾意M996GY
鞋型修長 Classic 波鞋款
色同款最易襯
有993同990v5 兩對灰色會唔會好on9好似差唔多咁
993靚好多
對紅色我都有未掉不過個底已經裂晒

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞