香港最靚女殺人犯易寶雯,依家去左邊度?

172 回覆
16 Like 5 Dislike
好恐怖但呢個女人好淫亦唔簡單,
一個女人喺廁所生仔冇醫療協助仲要生3個
比人姦完仲同返姦佢個男人一齊
絕到唔要個女
點解夠力可以殺到個男人並有膽肢解
點解咁都算誤殺 坐10年就放出黎

btw 阿成真係夠晒朋友

唔係阿成, 我諗條屍成個月先發現

btw 用鹽封屍真係可以癖味咩?

應該唔可以好耐
條片都話有臭味

咁應該用咩癖味最平最易搵?

抬上山埋左佢
新界好多山又冇乜人行
或者荒廢場

樓主你話呢D得唔得呀

一個女仔點抬上山
依家咁多cam, 如果肢解行幾轉仲可疑
呢單誤殺有無得完美犯罪下?
以前好鍾意睇危險人物本書,一路睇一路驚
樓上仲有好多人唔明
問題係啲人講到佢係乖乖女,事實係佢打傷人又唔幫條仔幫警,人死左唔係自首而係搵方法隱瞞
仲未計佢畀人瘋狂中出,畀帽人戴,收兵等等

根本條女啲行為=垃圾MK妹。

好多人覺得讀書叻=乖
認為條女學壞都係因為條mk仔
依條女擺明唔簡單 夠膽喺廁所生三件
膽量非一般人能及
信佢係乖乖女嗰啲就真係又單純又蠢

後來係mk 只不過算唔上變態囉
而且同佢本來係咪乖乖女冇衝突

本來係乖乖女又點會畀人瘋狂中出,佢拍第一條仔已經係咁喇喎

條女心機好重

加一

加一

齊晒頭7-8本
係最尾有本淨係講外傭既無乜興趣買
push
如果佢真係樓主講到咁叻 大好前景

咁當佢真係比人中出 仲要同居 仲要比個mk仔日日打 成績好但又冇得讀上去 加加埋埋
應該係頂唔順先出手殺件mk 殺完先黎後悔 之後唔知點算所以肢解件mk 唔算係心理變態掛

如果係純純女 撚會諗到肢解條屍
正如上面巴打講佢好高心計
正常人殺完人 係驚唔知點算 錯手既會話俾熟人聽甚至自首
要心理幾扭曲幾變態既人先會去肢解 你知唔知要承受幾大心理壓力
佢諗得到肢解 仲要夜晚定第二日走去約人食飯
已經知佢心理質素有幾好
佢受教育又有腦 佢大可以話係自衛殺人
但基於佢太仇視呢個人令佢心態扭曲 先會做得出碎屍鹽醃呢d行為
其實我都認同佢之後可憐既形象 係佢自己塑造出黎 邊個知道當時佢地兩個相處既情況 咪又係得佢一個片面之詞

佢想見多個女幾日炸
唔駛諗咁多
睇返晒成個案,如果佢真係精心部署嘅話,呢個真係一個對於佢嚟講幾好嘅結局。以佢嘅背景,呢單案係好大機會判誤殺,十年減埋假期,出返嚟都係未夠三十歲,仲算後生,出返嚟改名換姓,以佢嘅資質,如果有錢隨時已經讀咗一個學位,再可以揾個好男人嫁咗佢。總好過當年帶住個女跟住個無用mk仔,想走又走唔到。

正解
分分鐘係做左3-4年雙面人積埋積埋先變到心理有問過
可能佢將咁多年壓力收係自己度,又無途徑發洩出黎
其實都係一個可悲既故事

牛雜佬

不過如果無殺到佢,mk仔究竟有乜命運?又無學歷又失業,攞綜援個啲人嚟

早D死唔駛危害社會
如果佢真係樓主講到咁叻 大好前景

咁當佢真係比人中出 仲要同居 仲要比個mk仔日日打 成績好但又冇得讀上去 加加埋埋
應該係頂唔順先出手殺件mk 殺完先黎後悔 之後唔知點算所以肢解件mk 唔算係心理變態掛

如果係純純女 撚會諗到肢解條屍
正如上面巴打講佢好高心計
正常人殺完人 係驚唔知點算 錯手既會話俾熟人聽甚至自首
要心理幾扭曲幾變態既人先會去肢解 你知唔知要承受幾大心理壓力
佢諗得到肢解 仲要夜晚定第二日走去約人食飯
已經知佢心理質素有幾好
佢受教育又有腦 佢大可以話係自衛殺人
但基於佢太仇視呢個人令佢心態扭曲 先會做得出碎屍鹽醃呢d行為
其實我都認同佢之後可憐既形象 係佢自己塑造出黎 邊個知道當時佢地兩個相處既情況 咪又係得佢一個片面之詞

大佬,你唔唔醃 唔溶,條屍會臭架喎
正常人都會咁做啦
同埋香港又冇地,人口密度高,點可以唔肢解

講自首果D係純情小學雞
正常殺錯人都會諗計埋屍唔想俾人聞到屍臭
有冇佢近況消息?真係同左個消防員結婚?
而家出返黎但個女賣毒坐監,佢家人成世都離唔開呢個環境

唔見得有幾好
邊度有得買?
嘩依個post幾年前
以前商務同誠品都有依家唔肯定
建議由最頭幾本開始睇
印象中d case好睇d
好好奇佢而家點 同埋周凱亮唔知係監獄點 唔知有冇後悔
點解會睇到依d舊post
情人節到嘛
呢單2月14殺到出曬名
突然諗起呢單案,佢個女易詠瑜可能都就快放出黎或者已經放左
希望佢兩母女會有好嘅將來
推唔郁架舊PO
一係你開新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞