香港最靚女殺人犯易寶雯,依家去左邊度?

172 回覆
16 Like 5 Dislike
抵撚死啦 俾人強姦都要住埋一齊 痴撚線

係唔係真係比人老強,除左佢之外,有鬼人知咩

其實你又唔好咁樣屌個女仔
以前果代啲女女純品
第一次比左你就當左自己跟你
想同果個男仔行過世既
而家睇返 當然覺得佢on9
而家資訊發達咁多 重邊到搵到呢啲女仔呀

以前果代啲女女純品
想同果個男仔行過世既

仲有,死者雖然係mk仔,但都幾專一
四年一齊都仲好care 個女

以前果代啲女女純品
想同果個男仔行過世既

仲有,死者雖然係mk仔,但都幾專一
四年一齊都仲好care 個女

唉 老套啲講句
當前世欠左條能樣啦
希望佢好好地做人啦
以前亞視危險人物定唔知類似嘅節目拍果呢單案 佢係友愛果個位取景當左佢讀tpyc/scc
點解好似唔少殺人犯係叻人係咪我錯覺

心理變態(psychopath)多數係聰明人

係撚
係殺人犯同時聰明 你先特別深印象啫

係撚

一般既心理變態係公屋屋邨好多
根本唔會有人知啲detail既真假

係撚

一般既心理變態係公屋屋邨好多

精神病 情緒病 心理變態(psychopath)有分別
諗起高登果個痴線佬樓主
我以為psychopath通常都係serial killer
殺一兩個嘅殺人犯都會係咩

冇話易寶雯係係回應樓上有人問點解殺人犯成人係聰明人
btw之前殺老母嗰單都係啦
根本唔會有人知啲detail既真假

鄰居話mk仔成日打佢係真既
諗起高登果個痴線佬樓主

一排無入去
佢呢排好似又再痴線左d
成日強調自己唔係痴線
最靚女-唔肯定

同埋靚極都係個殺人犯 肢解個男人
如果佢真係樓主講到咁叻 大好前景

咁當佢真係比人中出 仲要同居 仲要比個mk仔日日打 成績好但又冇得讀上去 加加埋埋
應該係頂唔順先出手殺件mk 殺完先黎後悔 之後唔知點算所以肢解件mk 唔算係心理變態掛
唔講大家唔知, MK仔係戴左綠帽
如果佢真係樓主講到咁叻 大好前景

咁當佢真係比人中出 仲要同居 仲要比個mk仔日日打 成績好但又冇得讀上去 加加埋埋
應該係頂唔順先出手殺件mk 殺完先黎後悔 之後唔知點算所以肢解件mk 唔算係心理變態掛

如果係純純女 撚會諗到肢解條屍
正如上面巴打講佢好高心計
正常人殺完人 係驚唔知點算 錯手既會話俾熟人聽甚至自首
要心理幾扭曲幾變態既人先會去肢解 你知唔知要承受幾大心理壓力
佢諗得到肢解 仲要夜晚定第二日走去約人食飯
已經知佢心理質素有幾好
佢受教育又有腦 佢大可以話係自衛殺人
但基於佢太仇視呢個人令佢心態扭曲 先會做得出碎屍鹽醃呢d行為
其實我都認同佢之後可憐既形象 係佢自己塑造出黎 邊個知道當時佢地兩個相處既情況 咪又係得佢一個片面之詞
呢d真係作孽

老母垃圾
個女又垃圾
再生的仔女隨時都係垃圾

但聽返佢身世都幾Sad,
讀書唔錯,識左佢MK仔,開頭係強姦佢既
之後一齊左同居 (AV咩
呃住老豆老母,佢地唔知易寶雯生左個女。

易寶雯湊住女都過左會考,上埋預科,A-level好似話可以升大學。

咁勁

勁呀
舊登有個人係佢中學同學,條女品學兼優,讀屯天

屯天
幾年前朗誦學生哥單野,個學生畢左業都鬼死咁緊張
咁樣冇證冇據話一個殺人兇手係出自果間band 1中學,間學校會唔會出律師信告人嫁?

屯天band1?

聽聞依幾年升左, 但廿年前應該band 2?

唔G, 叫做係英中
生左仔之後轉左去間band 5方便湊仔 (聽講係釋慧文, 地點近大興邨, 又真係band 5)
atv拍左套改自呢單野
危險人物:魔鬼天使
https://www.youtube.com/watch?v=ztQWdAi7MGs

況天涯做女主角
atv拍左套改自呢單野
危險人物:魔鬼天使
https://www.youtube.com/watch?v=ztQWdAi7MGs

況天涯做女主角

套野講到佢好有心計 由一開始係佢想識個男仔先嘅
危險人物話佢拍過洗頭水廣告
有無巴打搵到

舊登個樓主話youtube有, 佢死都唔肯post link
(佢話廣告裡面笑得太陽光唔似佢)

我搵左1995-1999 rejoice 廣告
最近磅呢條, 似唔似?

https://www.youtube.com/watch?v=0TmNX1BtNqM

btw, 廣告個妝都幾leung
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞