香港最靚女殺人犯易寶雯,依家去左邊度?

172 回覆
16 Like 5 Dislike
http://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20150801/photo/0801-00176-071b1.jpg

《屯門大興邨鹽醃碎屍案》

1995年,14歲易寶雯識左個MK仔。之後有左個女,同居。
1999年,殺左男朋友,藏屍,比人拉左,坐10年,留左個幾歲既女。
2015年,個女約20歲,販毒,坐監。 話老母無聯絡過佢。

易寶雯 應該2009年左右出獄,依家佢去左邊?有無人知

https://www.youtube.com/watch?v=ueY-SfePIIg

易寶雯
呢d真係作孽

老母垃圾
個女又垃圾
再生的仔女隨時都係垃圾
呢d真係作孽

老母垃圾
個女又垃圾
再生的仔女隨時都係垃圾

但聽返佢身世都幾Sad,
讀書唔錯,識左佢MK仔,開頭係強姦佢既
之後一齊左同居 (AV咩
呃住老豆老母,佢地唔知易寶雯生左個女。

易寶雯湊住女都過左會考,上埋預科,A-level好似話可以升大學。
個女又坐監
個女又坐監

段片最後有佢個女果單野,可以拉到最後睇
點解好似唔少殺人犯係叻人係咪我錯覺
佢件衫依家拎返出黎應該都hit

易寶雯 拍過洗髮水廣告
呢d真係作孽

老母垃圾
個女又垃圾
再生的仔女隨時都係垃圾

易寶雯湊住女都過左會考,上埋預科,A-level好似話可以升大學。

咁勁

勁呀
舊登有個人係佢中學同學,條女品學兼優,讀屯天
點解好似唔少殺人犯係叻人係咪我錯覺

心理變態(psychopath)多數係聰明人
咁都係十年
咁都係十年

因為係爭執,誤殺,
鄰居話平時係死者打個女仔多
lm
呢單野個MK仔係抵死
呢d真係作孽

老母垃圾
個女又垃圾
再生的仔女隨時都係垃圾

咁勁

勁呀
舊登有個人係佢中學同學,條女品學兼優,讀屯天

一直以為佢百周
呢單野個MK仔係抵死

死MK
呢單野個MK仔係抵死

死MK

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞