香港最靚女殺人犯易寶雯,依家去左邊度?

172 回覆
16 Like 5 Dislike
咁啱啱啱聽完
mk仔抵撚死,應該夾錢請師傅打撚到佢永不超生
舊登前排先討論完
朋友個妹曾經同佢個女同倉
佢個女話已經當冇左個啊媽
佢係衰販賣危險藥物入去的,唔知出番黎未
同埋佢個女係TB黎
歴史是重複的
呢d真係作孽

老母垃圾
個女又垃圾
再生的仔女隨時都係垃圾

但聽返佢身世都幾Sad,
讀書唔錯,識左佢MK仔,開頭係強姦佢既
之後一齊左同居 (AV咩
呃住老豆老母,佢地唔知易寶雯生左個女。

易寶雯湊住女都過左會考,上埋預科,A-level好似話可以升大學。

咁勁

勁呀
舊登有個人係佢中學同學,條女品學兼優,讀屯天

屯天
幾年前朗誦學生哥單野,個學生畢左業都鬼死咁緊張
咁樣冇證冇據話一個殺人兇手係出自果間band 1中學,間學校會唔會出律師信告人嫁?

屯天band1?
抵撚死啦 俾人強姦都要住埋一齊 痴撚線
呢d真係作孽

老母垃圾
個女又垃圾
再生的仔女隨時都係垃圾

但聽返佢身世都幾Sad,
讀書唔錯,識左佢MK仔,開頭係強姦佢既
之後一齊左同居 (AV咩
呃住老豆老母,佢地唔知易寶雯生左個女。

易寶雯湊住女都過左會考,上埋預科,A-level好似話可以升大學。

咁勁

勁呀
舊登有個人係佢中學同學,條女品學兼優,讀屯天

屯天
幾年前朗誦學生哥單野,個學生畢左業都鬼死咁緊張
咁樣冇證冇據話一個殺人兇手係出自果間band 1中學,間學校會唔會出律師信告人嫁?

屯天band1?

聽聞依幾年升左, 但廿年前應該band 2?
條仔明顯已經執到啦,之後都仲日日中出棄左兩件
抵撚死 派帽丫嗱 報應
抵撚死啦 俾人強姦都要住埋一齊 痴撚線

可能係香港回教徒嚟
嫁畀強姦犯
小草先係囉
係慘既 之後就唔會再同條mk生多兩件再棄養啦
用刀指住佢 迫佢生?
之後又唔認個女
殺死mk仔前周圍搵男人 搵後路
只可以講佢第一步係慘 之後果d都係佢自己擺黎
同埋覺得佢係好重心計既人 為自己塑造一個好慘既形象
*攞
琴晚先聽完
小草先係囉

點解好似唔少殺人犯係叻人係咪我錯覺

心理變態(psychopath)多數係聰明人

佢係咪㗎 好多人殺人都係因衝動出手架咋喎
MK仔 害人害物
點解好似唔少殺人犯係叻人係咪我錯覺

心理變態(psychopath)多數係聰明人

咪on9 啦 只不過係一般香港殺人犯手法簡單 冇咁多報紙佬會詳細報
早幾日先聽完呢單野
小草先係囉

小草係mk妹
易寶雯果種氣質真係隔左廿年都射哂出黎,聽埋佢d 學校事蹟本身應該係靚靚好老婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞