[KPOP] Mnet《PRODUCE 101 Season 2》討論區(52) 為籃球蜘蛛餞行

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
好期待聽晚首萬歲可以幾炒車
上年Kara Break it最多係wfc, 但起碼無一隊真係炒車咁款,由舞至歌都係

break it 唔算wfc啦
娜英好屈喎 我到而家都會loop

留名睇勇珍carry全隊 twerking

f(x) la cha ta都係wfc

Dani
上年Kara Break it最多係wfc, 但起碼無一隊真係炒車咁款,由舞至歌都係

101 Top visual hard carry

後面虎牙

就快俾莎莉迷死

丁丁又破壞左
唔知今季會唔會咁殘忍
又係留班仔練concept評價
然後先foul佢地走

就快俾莎莉迷死

丁丁又破壞左

我又諗返起丁丁條直拍我無時無刻都覺得佢wink緊

101 Top visual hard carry

勇珍行twerk路
唔知今季會唔會咁殘忍
然後先foul佢地走

就快俾莎莉迷死

丁丁又破壞左

我又諗返起丁丁條直拍我無時無刻都覺得佢wink緊

佢隻眼咩事?
唔知今季會唔會咁殘忍
然後先foul佢地走

你睇佢group battle揀組員都可以將個制度改到咁殘忍 你話呢
唔知今季會唔會咁殘忍
然後先foul佢地走

果集真係全輯最西果集
班女個個熱血咁練
見到d tutor教下位圈果陣又係好sad
唔知今季會唔會咁殘忍
然後先foul佢地走

實係咁
上季真係好殘忍
有人明知會走冇希望都努力練
為免勇珍又喊 希望佢早d被foul

唔好再燈了

其實想佢冇得留低都係為佢好
勇珍一定可以留低 入top 22

認清前路,等佢可以搵個第二個夢去追

英文真係又charm又可愛

真係要認清世界

依個髮型真係超可愛 好剩乖好想摸

真係要認清世界

做返佢個臉讚

對鞋

對鞋

我好快會換哂我啲鞋帶
唔知今季會唔會咁殘忍
然後先foul佢地走

實係咁
上季真係好殘忍
有人明知會走冇希望都努力練

比著係我排5x 我真係唔撚想練 翻屋企抖下好過
又要比Mnet撚冇啖好食 仲分分鐘比人惡剪埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞