[KPOP] Mnet《PRODUCE 101 Season 2》討論區(52) 為籃球蜘蛛餞行

1001 回覆
15 Like 1 Dislike

哈...哈...哈...
其實mnet推邊個上去都一定會招黑

咁樣嘅話我真係寧願mnet推dan丁cp

不過上升期適量招黑就會有死忠
好似係

側面都咁靚仔

其實佢地睇唔睇到預告

哈...哈...哈...哈...

pick me pick me

好似係

其實我睇完唔明點解招黑
dan又唔係同wb爭
佢似係group stage嗰日啲人盲撚哂 票數低唔甘心多啲
低清pick me

English Lam

pick me pick me

大佬 佢做得咁好咁撚正(依家得到認證啦) 但係得嗰33票 奀撚到 表情有失落 講句好可惜 唔係好正常咩 唔通仲笑騎騎話我好開心好滿足咩 定係要好似勇珍咁喊兩嘢先得

而且佢同wb根本唔係正面競爭對手
係mnet剪到佢地views 1,2位對立咁啫
唔明黑點係邊

mnet開始要黑dan啦

客觀黎講我覺得其實企左右兩邊既都多鏡頭
我見到靚仔毒撚有單人shot
不過睇起黎sally特別多係因為佢企正中間
全體shot 既話佢一定係最明顯既感覺
所以會感覺佢老是常出現
希望各位唔會睇得唔舒服
大佬 佢做得咁好咁撚正(依家得到認證啦) 但係得嗰33票 奀撚到 表情有失落 講句好可惜 唔係好正常咩 唔通仲笑騎騎話我好開心好滿足咩 定係要好似勇珍咁喊兩嘢先得

唔明黑點係邊

SALLY甩身了

好似係

其實我睇完唔明點解招黑
dan又唔係同wb爭
佢似係group stage嗰日啲人盲撚哂 票數低唔甘心多啲

應該係
個數係人見到都down la
估唔到唔係惡剪大輝而係剪Dan

佢個眼妝好撚正
加埋粒淚志

唔明黑點係邊

mnet未搵到人可以同wb爭

佢個眼妝好撚正
加埋粒淚志

好想奶粒癦同個下巴仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞