[KPOP] Mnet《PRODUCE 101 Season 2》討論區(52) 為籃球蜘蛛餞行

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
大佬 佢做得咁好咁撚正(依家得到認證啦) 但係得嗰33票 奀撚到 表情有失落 講句好可惜 唔係好正常咩 唔通仲笑騎騎話我好開心好滿足咩 定係要好似勇珍咁喊兩嘢先得

而且佢同wb根本唔係正面競爭對手
係mnet剪到佢地views 1,2位對立咁啫
唔明黑點係邊

我twitter timeline啲WB fans起晒鋼咁
唔係嘈Dan黑面
係嘈mnet刻意㩒低WB個勢 推其他人上位
然後咁啱Dan係預告推嗰個 咁就殃及池魚啦
尤其知道BIL輸咗俾SS2

垃圾妹妹飯
Sorrysorry2組最高票嘅係甩甩?

source?

今季主題係100個人黎踢WB館

猜皇帝咁

一開始唔剪wink shot就唔會搞成咁

有FD係佢自我介紹個陣已經入咗坑
露個肚仔出嚟 話會努力操肌

個個都比ayy吸飯

source?

屌唔撚係呀

咁又唔好幫佢地儲死忠

source?

屌唔撚係呀

係啊 前幾個post咪貼過囉

source?

幾日前有張cap圖cap票數 放大睇到d人名仰sorrysorry組

source?

幾日前有張cap圖cap票數 放大睇到d人名sorrysorry組
求班韓妹轉Anti甩甩

個個都比ayy吸飯

好似話錄影嗰日咁啱就係甩con出街嗰幾日
對班妹妹飯嚟講
可能甩甩仲高知名度過nu'est

source?

幾日前有張cap圖cap票數 放大睇到d人名仰sorrysorry組

142係甩甩(無記錯嘅話)
甩甩心諗 小組投票我最高票仲唔上位
點知個人cam個個都淨係j dandan

個個都比ayy吸飯

對班妹妹飯嚟講

大公司嘛

個個都比ayy吸飯

對班妹妹飯嚟講

唔係WOR

source?

142係甩甩(無記錯嘅話)

個個都低過甩甩好難唔黑面喎

English Lam

英文真係好正

唔係WOR

唔記得有雍黨

個個都比ayy吸飯

對班妹妹飯嚟講

唔係WOR

唔記得有雍黨

又當我地甩黨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞