[KPOP] Mnet《PRODUCE 101 Season 2》討論區(52) 為籃球蜘蛛餞行

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
幾時出
https://www.youtube.com/watch?v=rzGoxR5avWo

覺得最尾啲表情又係鳩剪
佢咁剪我反而覺得係2組

mnet又懶係野 明明全世界都知結果
不過最後個表情好慘 嗰日啲觀眾盲撚晒

唔知啲人睇返直拍會唔會後悔呢

一定係Avengers
雖然view係Justice League贏
但現場一定係high d果首有優勢
又個個高人氣

又唔係兩首對撞 分開比無話邊隊人氣上有優勢
mnet唔好惡剪daniel呀
唔好搞臭咁正面既花生友形象
十隻手指
有d睇厭女團呢種style
但係OMG實力好似幾好
33票比我都黑面

ayy!

都正常既個時第一二集未播 依家個勢勁到爭一位

S1都係咁
未播第一二集差好遠
mnet唔好惡剪daniel呀
唔好搞臭咁正面既花生友形象

屌mnet老母

98情侶褸
定係太窮要輪流著
但係OMG實力好似幾好

omg好正
如果一直行windy day , closer個種風格仲好
但係OMG實力好似幾好

omg好正

Windy day好好聽 但同類型既實在太多
但係OMG實力好似幾好

omg好正

只怪Closer太早出
如果遲多歌首出Closer應該有一位
仲有幾耐
但係OMG實力好似幾好

omg好正

Windy day好好聽 但同類型既實在太多

首歌好煩
屌 到未呀
嘩laboum竟然彈起左有5名
點解家下D女團既路線全部撞哂既

98情侶褸
定係太窮要輪流著

因為眼鏡件牛仔褸跳唔到舞

仲要衫都差不多
Laboum今次銷量好似好勁?

不嬲都係興咩行咩路線架啦
但係OMG實力好似幾好

omg好正

omg一直行個style已經唔算同普遍清純女團一樣喇喎 佢地活潑清爽好多 曲風都係偏向活潑搞怪 好似liar liar同今次咁 closer wd就再特別啲添啦

仲要衫都差不多

全部都係上身短袖開領衫+迷你裙
33票比我都黑面

ayy!

都正常既個時第一二集未播 依家個勢勁到爭一位

S1都係咁
未播第一二集差好遠

一開播發現好多高汁仔
11個位唔夠用
Laboum今次銷量好似好勁?

聽講今次好似係籌錢cb
但係OMG實力好似幾好

omg好正

omg一直行個style已經唔算同普遍清純女團一樣喇喎 佢地活潑清爽好多 曲風都係偏向活潑搞怪 好似liar liar同今次咁 closer wd就再特別啲添啦

WM好似好堅持要有童話色彩咁
btw Yooa舞神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞