[KPOP] Mnet《PRODUCE 101 Season 2》討論區(52) 為籃球蜘蛛餞行

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
想夢見sally

+1 想現場聽yaaaaaaa

想聽magumagu magumagu
見到玩蛋有份 wb無份 就燥
[img][url]https://pbs.twimg.com/media/C-ZJrLyVYAAJLW9.jpg[/im][/url]

咁樣好睇d

english lam

好靚仔
制服 j 圖
mcountdown個相機磨皮磨到

神穩既wb
打壓到咁誇張又真係幾嬲
鏡頭少到就黎搵唔到啦

神穩既wb
打壓到咁誇張又真係幾嬲
鏡頭少到就黎搵唔到啦

wb都無A
無得上m countdown

一望以為右面嗰個係san e
點算啊 雍雍係咪會入唔到top 11?

雍黨唔好妄自菲薄
仲有咁多集,實有機會爆嘅,而且Mnet比雍雍嘅鏡頭都偏正面,話唔定會好似上年石佛咁捧左上去呢

雍雍係度妍
臨尾再爆
想夢見sally

+1 想現場聽yaaaaaaa

佢d yaaaaaa 真係好順口
好似隨便講完句野就會yaaaaa

雍黨唔好妄自菲薄
仲有咁多集,實有機會爆嘅,而且Mnet比雍雍嘅鏡頭都偏正面,話唔定會好似上年石佛咁捧左上去呢

雍雍係度妍
臨尾再爆

雍雍再唔出道就冇機會

雍黨唔好妄自菲薄

雍雍係度妍
臨尾再爆

雍雍再唔出道就冇機會

實力咁差 冇才華 樣又普通仲想入TOP11
[img][url]https://pbs.twimg.com/media/C-ZJrLyVYAAJLW9.jpg[/im][/url]

咁樣好睇d

english lam

好靚仔

雍雍

雍黨唔好妄自菲薄

雍雍係度妍
臨尾再爆

雍雍再唔出道就冇機會

咁既樣入TOP11恐怕是夢

神穩既wb
打壓到咁誇張又真係幾嬲
鏡頭少到就黎搵唔到啦

wb都無A
無得上m countdown

最新個花絮得1秒
講起發夢 我琴晚夢見雍雍

我琴晚見到甩甩 不過佢係比人蝦嗰個

我琴晚見到甩甩 不過佢係比人蝦嗰個

Ayy

雍黨唔好妄自菲薄

雍雍係度妍
臨尾再爆

雍雍再唔出道就冇機會

連燈暗黑兵法

雍黨唔好妄自菲薄

雍雍係度妍
臨尾再爆

雍雍再唔出道就冇機會

連燈暗黑兵法

我記得佢講過想做第二個除康俊

咁樣好睇d

english lam

好靚仔

雍雍

其實我叫慣左English Lam叫English name
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞