[中毒性歌姬]Aimyon 愛繆 あいみょん 集中討論區(4) 支那武漢肺炎累事

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
好簡單咋, 有信用卡就得, 你邊度click住
申到啦但係佢要電話驗證?
佢要用手機app 再用plus member黎申請
我嗰時唔洗手機app, 我申請完fc, 隔左好耐先用apk download番佢個aim app
我唔係好記得嗰時洗唔洗用電話驗證, 你打香港手機得唔得? 前面應該要加852, 我自己都係得香港手機
好似唔洗㗎
Btw 樓上我post咗size,M碼都袖長86cm
定我搞錯咗

有冇人玩
有冇玩AR
呢個咩東東
要課金買個pass 先
然後應該係Aimyon 每去一個地方就會有啲相同短片介紹(我估
呢個係其中有一個抽獎game,個一日有演出就可以抽,抽唔同種類嘅意大利粉就會有唔同嘅Aim Point
就係嗰個500羊?
你好似課咗?
唔記得咗
有Aimyon 就要課
出道4週年
我愛Aimyon,Aimyon愛我
https://twitter.com/aimyongtter/status/1333398708788940801?s=21
Aimyon真係太屈機,可以認識到Aimyon依個咁屈既歌手真係太好了
啱啱買左¥500有野睇有aim point抽獎ok啦
等佢遲啲完tour更新個special睇下有啲咩
同埋唔知會唔會放埋啲相入去
其實我唔係好知咩黎, 值唔值得課金, 多唔多aimyon既相睇,定係得啲食物相
你可以當佢係電子場刊咁既野!?
暫時無咩睇,可能要等遲啲update

佢話有照片,影片,周邊介紹,意粉抽獎,Special

但依家暫時所見得一條講野片,aimyon畫既周邊介紹,同埋抽意粉aim point活動。Special同照片都未有。

如果要買都係建議你早啲買,因為係每場演唱會當天都可以抽一次aimpoint,我已經miss左第一日個抽獎

唔該哂, 我一陣買先
Aim Store 要買夠10000 円 先有20 分
呢度500円都一定多過20 分
我都買左了, 當課金支持aimyon,
唔識日文求其揀

講起啲分上次衰衝動用左80分抽衫, 其實兩個size得各3件, 中既機會咁少都玩,咁就無左80分
冇得飛日本睇aimyon
唯有課金網上live
twitter有人劇透咗setlist
我盡量唔睇劇透,過左13號先

今年年頭先入坑
Aimyon已經成為我最常聽既歌手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞