[中毒性歌姬]Aimyon 愛繆 あいみょん 集中討論區(4) 支那武漢肺炎累事

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
正wor, 等睇fb Like Japan 個channel, 同愛繆台灣粉絲後緩會個超級忠實女fans既報導, 佢哋應該會查證海外觀眾睇唔睇到。
btw 上兩個星期like japan 報導Aimer又係有個類似售票既演唱會, 海外fans付費就睇到, 好似都係俾3000幾yen
剛剛果個星期五先第一集
套野係平時東京台夜晚既戲咁樣
劇長半個鐘
第一集講乜就唔劇透啦
當我見到篇報導話貓首歌會拍劇集我就覺得有啲奇怪, 因為之前睇過一個電視訪問aimyon話因為睇左電影版我想吃掉你的胰臟之後,佢好想女主角再次出現而創作左依首歌, 所以首歌俾左套戲既男主角北村唱都好合理。 但用番aimyon作既貓再拍日劇感覺好似怪怪地, 其實拍番我想吃掉你的胰臟電視版再加多少少貓既情節咪已經搞掂lor
兩個人唱同一首歌風格都完全唔同
dish 唱既係幽怨
aimyon唱既係憤怒

好cute
我都有cap 底
我都係最近先Google左點樣download ig 啲相同片, ig 自己本身連相都無整個制俾人download, 好低能, 之前我喺ig度試左好耐, 原來真係無
靚位,可惜去唔到日本
開估
無驚喜,想聽さよならの今日に多啲
頂,仲打算買Fans Club 飛......
你哋會唔會買飛睇12月13號嗰場演唱會, 我應該會買,但好似得嗰個O Live streaming 先至可以海外睇, aim store 嗰個好似海外睇唔到, 我係fc member但享受唔到個特典有啲可惜, 不過其實我唔係好明個特典係咩黎。上面台灣粉絲嗰個post真係寫得好好, 非常清楚易明。 希望遲啲出演唱會碟唔係錄依場la
Live stream 已買
你係咪買嗰個O Live streaming? 海外好似得佢先睇到, 我諗住今晚放工先搞, 呢啲網上票應該唔會限量呱?我之前無買過呢啲飛睇演唱會無乜經驗
我都買左13/12嗰場既電子飛了,仲有無人買左
要幾錢呀?
計埋手續費3885yen, 聽台灣fb fans page講條片可以喺12月20號前重複睇

得我哋兩個
其他人有live 睇
聽日試下搞

完全無諗過裸之心個mv會得獎, 之前仲以為Juno係mv導演, 作為fans依個mv我真係睇得好少, 點解唔係さよならの今日に個mv拎獎, 我鍾意依個都好多, 拍到aimyon好有型, 個景又靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞