[中毒性歌姬]Aimyon 愛繆 あいみょん 集中討論區(4) 支那武漢肺炎累事

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
恭喜 但唔上網買真係好貴
我想講真係好彩有齊晒兩隻 應該買完之後佢都無貨

我想買埋1995 budokan演唱會 應該要上網買
咁點解唔一次過上網買
我自己鍾意budokan果隻多啲
係咪上去aimyon官網 注冊買?
碟就咁上amazon jp或者yesasia都買到
唔係為咗啲周邊嘢,就唔駛特登去aim store買
岩岩睇左 唔係日本住根本買唔到 no support international shipping
aim store要用集運
我多數都係用amazon jp買
我都係鍾意武道館多啲,aimyon自彈自唱真係好型, 兩個演唱會比較我鍾意武道館套黃色衫多啲, 個髮型都好睇啲, 我覺得aimyon曲髮靚過直髮, 可能係我睇左武道館既金盞花先正式中毒,特別鍾意佢武道館個look, 仲有最重要係因為武道館係自彈自唱, 個鏡頭都zoom 得近好多

https://youtu.be/0qaL2Im4fWY
唱貴方解剖純愛歌~死ね~最後講arigatou 真係型到爆, man過好多男人
我上次去信和地庫見到有武道館, 但無留意幾錢, 唔肯定依家仲有無, 不過我記得巴打好似唔想去信和, 我嗰隻都係yes asia 買, 好方便。 嗰時我YouTube狂搵aimyon啲歌黎聽, 首首都好鍾意,最後忍唔住買埋隻武道館Blu-ray , 正式成為忠實fans
想問下 普通版 同 初回限定版 有咩唔同? 我見碟入面既野一樣 yes aisa好似幾易買
我估初回版應該多左本演唱會相集

佢寫住“此版本附56頁Booklet。”

amazon初回限定版5200羊,平到呢
連運費都係4百頭
https://youtu.be/y_sdl_0PQX0

今晚7點有新MV睇
未睇
チカ歌詞係講咩
好撚好聽
睇完個MV,由踩魚仔>單車>電單車>私家車>貨車
然後思考人生再看破紅塵
我好似明白咗啲乜嘢
利申:鳩up

我其實麻麻地鍾意個mv, 我唔係太鍾意一鏡到尾既拍攝手法, 太多限制, 拍出黎唔係太好睇。 我都係鍾意傳統既拍攝手法多啲
個mv我唔係太明點解一開始見到條魚, 之後又踩板, 單車,電單車, 私家車,貨車, 搞完一輪條魚都係喺佢前面, 係咪同歌詞有關
咁屈既歌手 得咁少巴絲
AIMYON值得更多人支持
其實都唔算少la, 不過佢地唔係成日入黎吹水啫, 周不時都會見到一啲巴絲話唔覺意接觸到aimyon既歌跟住就中毒入黎留個言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞