[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (37) 召集新入坑小黃

1001 回覆
6 Like 3 Dislike

【tvN】「Channel十五夜」推出的曺圭賢新綜藝《肩膀舞要跳到什麼時候啊》預告公開!背面看還是風度翩翩的瀟灑君子,畫風突變是怎麼回事[笑cry]韓國時間16日晚10時50分起直播!期待下周節目播出

圭賢接李食堂嗰個節目應該係飲酒放送

好似幾得意

唔知下一次會唔會輪返到大根
今晚一開始大大個造型好靚仔
我又戀愛了

唔劇透住所以唔放圖喇
開場造型真係好正
可惜睇到臨尾15分鐘佢玩遊戲嗰時
斷咗線冇得睇
我係最頭斷咗
即刻搵
原來宋旻浩吧有係戰旗開直播
[TSKS]快看啊 是西八!.E01.201009 中字

https://www.bilibili.com/video/BV1ta4y1L73s
我見到啦 真係好靚仔
個頭求其整一整 己經好好睇
我等有廣東話/繁體中字先睇
@鳳凰天使TSKS

10月9日週五綜藝收視率(全國)
MBC《#我獨自生活#》 1部、2部:8.4%、9.4%(+1.3、-0.6)
KBS《#新品上市便利餐廳#》1部、2部:3.4%、5.1%(+0.5、+0.0)
KBS《#柳熙烈的sketchbook#》:0.7%(+0.0)
JTBC《#hidden singer6#》:8.7%(+2.9)
tvN《#新西遊記8#》:5.3%
tvN《#我獨自李餐廳#》:1.9%(+0.9)
@韓國me2day

【starnews】[《新西遊記8》華麗歸還,首播收視率5.3%]10日根據收視率調查機構尼爾森數據顯示,在9日晚9時10分首播的tvN綜藝節目《新西遊記8》第一期的全國基準平均收視率為5.3%,最高達到了6.2%。 tvN目標男女2049收視率全國平均為為4.9%,最高5.6%,在包含電視台的所有頻道同時間段都位居第一。此外,將於16日播出的第二期節目將展開“線上美食會”,製作方表示,成員們的默契會隨著時間變得越來越好,請一起期待之後更有趣的故事和遊戲!

水晶再唔comeback就飛出50
Yg唔care
有啲意外新西觀眾無留低睇埋李食堂
新西劇透留言建議:
建議星五晚播完之後
由星五晚至星日想劇透節目或圖既話
以以下形式留言
參考韓劇post
4次"插入加密"
到星一至星四就假設大部分人睇哂
唔駛加密留言

Sample:

新西劇透

大家有冇意見?
BP喺新大樓有專用舞蹈練習室
相信水晶冇依樣野
李食堂個YT view都跌得好勁
同一開始比真係好誇張 1M都冇

Btw Among Us真係幾受歡迎
G-ZONE依2日每日都升1千subscriber
新西劇透
agger
網綜真係唔適合10集都做差唔多既野
好主意
節目週期應該再縮短啲
6集差不多
但製作組諗唔到咁多節目出黎
喺,佢哋想食埋呢條水
但後來冇乜新主意變得為拍而拍結果就喺跌views
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞